Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Škandal

Škandal

Uporabnica senza namiguje v svojih postih da za trenutno nadvlado neregistriranih nadimkov na MŽ čveku stojijo bivši registrirani uporabniki.

Ker gre za škandal velikih razsežnosti se pojavlja vprašanje kdo ima motiv, da razvrednoti intelektualni forum MŽ čvek in ga degradira na raven starševskega čveka in zakaj?

Kdo ima motiv in željo da za vedno prežene s foruma intelektualke kot so calypso, bikini, goldfish, antilopa ipd.

Skratka gre za gromozanski škandal, ki zahteva temeljito preiskavo ustreznih organov kot so MON uredništvo in moderatorji.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

MOSAD je v ozadju!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ne vem, če se gre ravno za motiv. Verjetno se gre prej za preprosto neintelektualno dejanje. 🙂

Robi ne vem. To niso enostavne stvari mislim, da bi moral ti kot moderator posredovati.

emmm … neregistrirani so točno to, kar so: neregistrirani (nekateri celo slabo prikrivajo svoje registrirane nicke)

si lastim zasluge, da sem par (M) registriranih nickov pregnal od tukaj ☺
na parih (Ž) pa še delam ☺♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa lahko naredim ?
Ustvarim bolj intelektualne ljudi ? 🙂

Ta princip se dogaja na vseh področjih, saj v boju za prevlado ponavadi zmagajo tisti brez posebnega intelekta. 🙂

Ja, dobro so nas nategnili, da pametnejši odneha. 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Robi res je se strinjam.

Ja najbolš da še tiste normalne babe k so preženeš ja.

Ja najbolš da še tiste normalne babe k so preženeš ja.[/quote]
Ja, to je res. Niso krivi samo neregistrirani, ki znižujejo kvaliteto debat.

btw: kakšne kvalitetne debate pa so bile pred mojim prihodom in tudi kasneje: podtikanje drugim svojih predsodkov, nakladanje o tem, da se naj dva (skregana v dušah) pogovorita … bla bla blla … aja, pa čokolado prinese vijoličasta krava na police v trgovinah s fluidi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ta forum obiskujem zgolj še zaradi intel-aktualk, ki s svojim ustvarjalnim potencialom oplajajo forum s svežino novih zamisli, se zaradi njih iskrivo krešejo ideje in trgajo svetovi !!! :)))))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Moj nik je od začetka isti.

Je tko,kot bi bila registrirana:)

To je to.

aha … bom dokazal, da to ni tako ☺

si jo manem ko berem čvek

o hvala…si mi iz gobčka vzel..

si jo si,jo…

Zeh

Škandal je očitno postal brezpredmeten .

Pogumna si, da v taki družbi tako na široko odpiraš usta….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pogumna si, da v taki družbi tako na široko odpiraš usta….. :)))[/quote]

Saj veš, kaj si mislim s tem medmetom:). Ne si me predstavljati v živo:).

Saj veš, kaj si mislim s tem medmetom:). Ne si me predstavljati v živo:).[/quote]Ne morem, da ne bi….. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj veš, kaj si mislim s tem medmetom:). Ne si me predstavljati v živo:).[/quote]

v živo si problem … same koščice in nič veselja … niti oralnega

NM kaj tebi je dolgčas, ko so se nekatere poslovile in si si našel novo žrtev v katero se vpikuješ? :/

Delaj na ženskah, delaj!
Op.a. : Registrirane so redno pregledane

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close