Škandal
Uporabnica senza namiguje v svojih postih da za trenutno nadvlado neregistriranih nadimkov na MŽ čveku stojijo bivši registrirani uporabniki.
Ker gre za škandal velikih razsežnosti se pojavlja vprašanje kdo ima motiv, da razvrednoti intelektualni forum MŽ čvek in ga degradira na raven starševskega čveka in zakaj?
Kdo ima motiv in željo da za vedno prežene s foruma intelektualke kot so calypso, bikini, goldfish, antilopa ipd.
Skratka gre za gromozanski škandal, ki zahteva temeljito preiskavo ustreznih organov kot so MON uredništvo in moderatorji.
emmm … neregistrirani so točno to, kar so: neregistrirani (nekateri celo slabo prikrivajo svoje registrirane nicke)
si lastim zasluge, da sem par (M) registriranih nickov pregnal od tukaj ☺
na parih (Ž) pa še delam ☺♥
btw: kakšne kvalitetne debate pa so bile pred mojim prihodom in tudi kasneje: podtikanje drugim svojih predsodkov, nakladanje o tem, da se naj dva (skregana v dušah) pogovorita … bla bla blla … aja, pa čokolado prinese vijoličasta krava na police v trgovinah s fluidi ☺
Pogumna si, da v taki družbi tako na široko odpiraš usta….. :)))[/quote]
Saj veš, kaj si mislim s tem medmetom:). Ne si me predstavljati v živo:).[/quote]
v živo si problem … same koščice in nič veselja … niti oralnega
Forum je zaprt za komentiranje.