Sivkina gel-krema L’Occitane
Takole, tale post je sicer namenjen Lakshmi (upam, da sem prav zapisala), ki sprašuje po tej kremi (odgovor pa ne bi pasal v tisto temo, kjer je vpr zastaljeno).
Krema je taka ful prijetna. Jaz imam tudi normalno – do mešano kožo v tem smislu, da moram pozimi uporabljati prej mastne kreme kot ne, pozimi pa mi lojnice očitno začnejo prekomerno delovati in sem po nosu in čelu povsem mastna ter svetleča.
Pozimi tako uporabljam njihovo olivno kremo ali pa kremo s karitejevim maslom, s katerima sem sicer zelo zadovoljna, sta pa obe kremi premastni za “moje poletne potrebe”.
Tako sem stestirala sivkino kremo – sem šla v trgovino (brez da bi ravno takrat kaj kupila) in jih prosila za dva testerčka, ki so mi jih dali brez težav.
Krema je taka ful mazljiva, v bistvu jo laahko namažeš ful veliko in imaš občutek da si ves masten, ampak se takoj vpije. Na moji koži pusti tak ful prijeten “žametast” občutek, ki mi ga ponavadi ne pusti nobena krema. Tudi čelo in nos se ne mastita (skorajda bi lahko rekla, da sploh ne več), če pa se že mastita, sta pa tako prijetno (naravno) matirana. Pa ful je lahka krema, tako da res nimaš občutka, da si se s kremo bolj zapacal kot namazal.
Ima pa krema zaradi sivke tudi “antibiotičen” učinek, kar naj bi preprečevalo mozoljčke. Moram reči, da očitno drži, ker že kak mesec (kremo uporabljam približno 5 tednov) nimam več mozoljčkov po bradi ali čelu… Ogrci sicer ostajajo, ampak takega problema krema ne more rešiti.
Mislim, da bi ti poslali testečke, ko jim boš povedala, kje si doma (če ti pa ne bo uspelo, se pa javi in ti jih lahko jaz pošljem, ko bi jih v LJ dobila).
Če si kje iz MB konca, ti pa moram povedati, da so ravno v ponedeljek začeli z gradnjo (oz. preureditvijo nekega lokala v trgovino) trgovine v MB centru Eurocity (ali kako se že imenuje). Trgovina naj bi bila po mojih informacijah sicer odprta že junija, vendar so imeli neke težave, tako da bo najbrž odprta kmalu, ko bo lokal predelan.
V glavnem, stestiraj (jaz sem ful zadovoljna), če pa ne dobiš testerčkov, se pa javi.
Pozdravček.
Hvala! Sem jim kar mail poslala v trgovino, upam da mi bodo odgovorili. Veš, da sem prav želela slišat potrdilo glede antiseptičnega delovanja kreme, saj se mi kljub temu, da se poooččaassii bližam 30im, mozoljčki še vedno pojavljaljo in prav na čelu in bradi. Drugače pa si falila konc Slovenije, sem namreč s Primorske.
Forum je zaprt za komentiranje.