Sistem za beljenje zob doma
V DM-u prodajajo neke zadeve za beljenje zob doma. Izdelek ki me je pritegnil se imenuje Clever White, stane okoli 13.000 sit in učinkuje v roku 5 dni. Samo namažeš si zobe večkrat na dan s tem in potem naj bi delovalo počasi na zobno sklenino. Ali ima kdo izkušnje s tem? Piše da je popolnoma neškodljivo, a jaz imam kljub temu pomisleke. Kaj menite vi?
Pozdravček!!
Na neki internetni strani z medicinskimi članki sem prebrala, da vsa belila za zobe škodijo, pa tudi če piše, da ne. Je pa treba razlikovati sredstva za odstradnjevanje madežev od kave in cigaret, ki baje niso tako agresivna. Sklenino baje ful uničijo tista belilna stredstva, pri katerih imaš na koncu prav bele zobe (btw, taka barva sploh ni naravna in osebno ne razumem, zakaj toliko ljudi nori okoli tega… sindrom holivudskih zvedz?)
Jaz uporabljam gel night efect (Blendax), letos drugič in ga moram zelo pohvaliti. Dobro odstrani obloge od čajev, kave, cigaret, nimam pa občutka, da bi bili moji zboje kaj bolj beli kot je moja naravna barva sklenine. Zobje so tudi lepo bleščeči in se z večjim veseljem zasmeješ. Zobozdravniki so itak vedno proti beljenju, ne vem točno, zakaj. Vsa sredstva tudi ne poškodujejo sklenine, vsaj jaz pri sebi ne opazim tega.
Jaz edino ne razumem, kako lahko ogašujejo neko stvar kot neškodljivo, če to sploh ni res. Sicer sam reklame nisem videl ali slišal, tako da je možno, da je tako posneta, da se nam samo “zdi”, da oglašujejo neškodljivost.
Forum je zaprt za komentiranje.