široko in s. b.
kot je pop tv za ****…nisem mogla do konca pogledati film široko zaprte oči (snemalo se je, pa ni izšlo do konca, ker so se fucking viktorji zavlekli + preobilo reklam) in ne vem kaj je bil konec filma. bi mi kdo lahko napisal konec. na zadnje sem videla, ko se je una ženska baje okužila s HIVom. full me zanima in le zakaj dela to pop pa a, da moram prej začeti snemati oz. dati še 10 minut do konca?
ali kdo ve, če se bo še kdaj nadaljevalo nanizanka Sunset Beach- obala ljubezni, kar smo lahko do sedaj spremljali na kanalu A?
prosim za te storitve in hvala lepa.
Ja, ljudje to dejansko gledajo. Sama se načeloma zgražam nad limonadami, tu pa tam pa v kakšno kar noter padem. Nekako jih vseeno raje gledam kot pa kakšen dnevnik, kjer druga kot nekih krvavih posnetkov in kregarij skoraj več ne kažejo. In ta Sunset Beach je bil tudi praktičen zato, ker je bil ameriški in si lahko delal kaj druga zraven in instočasno poslušal njihove tumarije. 🙂 In še če imaš recimo gužvo in kakšen teden ali dva ne utegneš gledati, v bistvu nič ne zamudiš. 🙂 🙂
Ne, seveda mi ne zadostuje… Hočem samo povedati, da včasih paše nekaj totalno trivialnega… Ko imaš poln kufer vsega in se preprosto vsedeš pred TV, pa ti ni o tekih težkih in tragičnih stvareh za poslušat, sploh pa ne o ničemer razmišljat…
Ne zdi se mi pa vseeno “pametno” (ali kako bi rekla), da veliko ljudi potem gleda VSE te limonade in sprejme tisto življenje za realnost.