Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek širjenje socialne mreže

širjenje socialne mreže

Če bi bila pametnješa bi prva odnehala 🙂

Ronka, težava je, da tebe noben ne napada, ti pa se ves čas braniš, ker se povsod čutiš ogroženo in v vsem vidiš napad nase. Ampak, ne vidiš no, meni je žal.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, prečekiraj Singlove33 zapise, ki jih je meni namenil :).

Prečekiral sem, saj ne govorim na pamet. Tud tisto povabilo na tenis, bi lahko vzela za zabavo, ne pa tako resno, kot da se želi nad tabo izživljat. To ni nič drugega, kot obsojanje brez razloga.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko bom opisala kako to gre, mogoče se pa s Singlom celo že poznava.
Jaz ne znam igrat tenisa pa sem enkrat vseeno sprejela vabilo in sem šla igrat z neznancem z neta. Tip, je bil tako tekmovalen, in tako navdušen za vsako točko, ki jo je dosegel, da je bilo že prav noro. Če je kaj narobe naredil, kar se ni zjokal, vsaki moji napaki pa je sludil njegov huronski zamogalni vzklik, Ne sem mogel prehvalit kako dober je (ampak glede na to, da oseba, ki še nikoli ni igrala, dobi kar nekaj točk, je bil očitno zelo zanič).
In kar ni se mogel prehvalit kako fajn je zmagal. Bolj sem mu govorila, da mi ni do štetja, da ne poznam pravil, da ne znam igrat, bolj je bil tekmovalen.
In potem je hotel še kar naprej, da se dobivava za tenis. Tip, ki je ponosno razlagal kako je zmagal :). Da ni bil to ravno Single33 🙂
Tako, da se zdaj pazim tipov, ki pozivajo ženske, da jih bodo porazili :).
Preberi si še temo o organizaciji bovlinga, ti bo več jasno :).

No, mislim, da ni pošteno, da po enem primeru sklepaš za vse ostale, jih mečeš v isti koš. Ampak to je tvoja stvar. Jaz sem že velikokrat kakšno žensko “izzval” na podoben način, ampak nad nobeno se ne bi in se nikoli nisem izživljal, posebej pa ne, če nekega športa ne bi obvladala. Če bi mi bi res konkurirala, bi v tem užival in bi jo seveda poskusil tudi premagat. Sicer pa bi vzel vse skupaj kot zabavo, za spoznavanje. Na igrišču lahko veliko izveš o določeni osebi.
Ne vem, na koga si takrat naletela, ampak tako resno kot jemlješ preproste stvari, je možno, da čist pretiravaš in da si ti videla situacija čist drugače, kot jo je on. Ampak na koncu je seveda pomembno samo to, kako jo vidiš sama. Upam, da te to ne bo oviralo v prihodnosti.

Marko, preberi še temo o bovlingu, ti bo bolj jasno :).

Tip, ki se je v tenisu izživljal nad mano: ne dobi nobenega soigralca, ves čas mi je jokal kako nima s kom igrat. Me ne čudi.
Sem sprejela še dve drugi vabili na tenis: oba sta bila ok. Povedala sta kako in kaj, dajala nasvete, v glavnem super je bilo. Z obema sem še v stikih.

Marko, ko boš prebral vse teme, kjer mi je Single33 pisal ti bo jasno :). Tenis ni bil prva stvar.
V osnovi gre za spor kmečkega dekleta in mestnega poba.
Jaz sem pononsa na to, da sem kmetica :). Rada delam v hlevu, na polju.

glede na to kok pišeš tle gor, bojo vse žvali pocrkale od lakote :))))))

[/quote]

RONKA, POMIRI SE, PEJD DOL Z NETA PA PEJD V LAJF! Tu ne boš našla niti občinstva za tvoje kreposti in niti princa na belem konju!!
Res misliš, da od tehle koga zanima, kakšna si po duši? Če boš pa še dolgo tako predavala, pa ne bo nikogar več zanimalo niti, kakšna si v postelji!!

Sem na bolniški, sestra porihta vse :).

[/quote]

no, fajn sestro imaš, pocajtaj se in lep vikend :))

Robi, ali ne bi raje napisal direkt kaj imaš v mislih, da ne bi napačno sklepali ali razumeli… Tako namreč vse diši/smrdi.[/quote]
Naj si vsak misli, kar hoče.

Mi je vseeno ali je pravilno ali napačno. S tem se ne bom obremenjeval.

Hvala, drugače je pa sestra šefica, jaz sem samo pomoč :).
[/quote]

no, fajn sestro imaš, pocajtaj se in lep vikend :))[/quote]

Robi, ali ne bi raje napisal direkt kaj imaš v mislih, da ne bi napačno sklepali ali razumeli… Tako namreč vse diši/smrdi.[/quote]
Naj si vsak misli, kar hoče.

Mi je vseeno ali je pravilno ali napačno. S tem se ne bom obremenjeval.[/quote]

Ja, očitno ti je res za marsikaj vseeno.

Res ne vem, zakaj bežiš, če imaš tako čisto vest.

Saj imam čisto vest…In ne vem, kam bi naj bežal…

Robi, veš kako je, nekateri pač ne razumejo, bodo pač šele na sodni dan…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Robi, veš kako je, nekateri pač ne razumejo, bodo pač šele na sodni dan…[/quote]
Ja. Za vsakega bo prišel čas….

Res je, da vas imam željo spoznati..Tako ene, kot druge, moške, ženske…..In kaj je to takšnega ?
Sem s tem storil smrtni greh…Boste me pribili na križ ?
Saj nisem star 12 let, da bom sanjaril o neki osebi, ki je sploh ne poznam…

Če bi mi ženska rekla, da bi rada šla ven s kolegicami in kolegi….A ji naj rečem, da ne sme ?
S svojo posesivnostjo in ljubosumnostjo bi povzročil, da bo še prej koga spoznala in odšla.

Robi, veš kako je, nekateri pač ne razumejo, bodo pač šele na sodni dan…[/quote]

Res je, da vas imam željo spoznati..Tako ene, kot druge, moške, ženske…..In kaj je to takšnega ?

Če bi mi ženska rekla, da bi rada šla ven s kolegicami in kolegi….A ji naj rečem, da ne sme ?
S svojo posesivnostjo in ljubosumnostjo bi povzročil, da bo še prej koga spoznala in odšla.[/quote]
Ma ja jaz sem resno mislila da bi šli na triglav. No pol sem prebrala, da so to čudni hribi ?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Jaz sem zadnjič čisto po “nesreči” ugotovila koliko moškega sveta zahaja na spining. Ja pozimi je treba malo pomigati, pa sem šla poiskusiti. In se je zgodilo kot še nikoli, vaditeljica, jaz, moja hči in 10 dečkov v letih od 30-50 v skupini. Tako da bi bilo priložnosti za spoznavanje čisto dovolj če bi si tega želela. Torej prijetno združi s koritnim pa bo. Sicer pa grem tudi jaz povsod sama, če se mi lušta in mi pod soncem ni nič hudega, če sem le zadovoljna sama s seboj.

S svojo posesivnostjo in ljubosumnostjo bi povzročil, da bo še prej koga spoznala in odšla.[/quote]

Upam, da te bodo zdaj kooončno razumeli in tako vse ostale ljudi na svetu, ki živimo v sožitju z ljudmi in ne samo z naravo in živali.

No, če si v bolniški maš pa verjetno kej časa za branje. Umetnost pogovarjanja (92 nasvetov, kako uspešno navezati stike in kramljati z ljudmi) od Leil Lowndes. Za prelistat je.

Pri nas smo pa skoraj same ženske na spinningu. Izjema sta dva moška, ki sta pa zelo zagnana za trening, ampak oba oddana :).

no, fajn sestro imaš, pocajtaj se in lep vikend :))[/quote][/quote]

Če pa sva midva v sporu pol pa naj sestra pride na tenis 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close