širjenje socialne mreže
Bog je vsemogočen. Ne išči si potuhe 🙂 :)[/quote]
Samo, če je nam bog pustil svobodno voljo, potem ne vem, zakaj bi nas zdaj, ker jo uporabljamo, kaznoval ?
Kot, če jaz otroku dovolim gledati risanke, potem pa ga kaznujem, ker je gledal risanke…
Zato menim, da nam ne bo bog sodil, ampak si sodimo sami.[/quote]
Jaz pa menim, da si mi sodimo, da nam bog bo sodil 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] [/quote]
Opazovalka, na podlagi napisanih besed ne moreš oceniti človeka. Torej ti po knjigi avtorja spoznaš osebnost avtorja? Ne Ronka, ne jaz, ne ti, nihče na monu, ki se izraža skozi besede, ne more nikdar izraziti svoje celovite osebnosti, a na podlagi Ronkinih besed ne moreš sestavljati sestavljenke o psihološkem profilu Ronke, ker je večina puzl pri Ronki doma. 🙂
Jaz sem pa ponosna, da se je nekdo tako posvetil mojim postom, da je sestavil cel moj profil.
To je pravzaprav čast, da si oseba, ki drugače ne piše na MON (vsaj pod tem nickom ne :)), prebere moje poste, me naštudira in si vzame toliko časa, da napiše cel moj psihološki profil :).
Njen/njegov prvi post na MON-u je bil meni namenjen :). Pa le nisem taka siva miš :), ki nikoga ne zanima :).
[/quote]
Opazovalka, na podlagi napisanih besed ne moreš oceniti človeka. Torej ti po knjigi avtorja spoznaš osebnost avtorja? Ne Ronka, ne jaz, ne ti, nihče na monu, ki se izraža skozi besede, ne more nikdar izraziti svoje celovite osebnosti, a na podlagi Ronkinih besed ne moreš sestavljati sestavljenke o psihološkem profilu Ronke, ker je večina puzl pri Ronki doma. :)[/quote]
Definitvno da nisi siva miš, ampak prav prikupna miki miška. :)[/quote]
Itak da ne, tista siva miš, ki je najbolj siva, je spet najbolj zanimiva. In potem tista, ki spet ostane, ki je najbolj siva. In potem spet naslednja… Nobena miš ni nezanimiva 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] ShyGirl
Svoj osebni pečat v delu avtor vsekakor pusti, ampak pri opazovalki se mi zdi, da gre za neko osebno zamero, če vidi pri nekom vsej zgolj negativno.
Tale knjiga je zanimiva, pokojnega seksologoa Košička: Ženska in ljubezen v očeh Ivana Cankarja
Razčlenjuje njegovo osebnost. Namreč v svojo delo/stvaritev umetnik “vnaša del sebe” posredno ali neposredno.
Seveda. Ampak potem bralec to interpretira s pomočjo tega, kar pozna od prej in sposobnosti, ki so mu pač dane. Poglej, jaz na primer ne razumem ničesar, kar ni eksplicitno napisano z matematično enačbo. Ti si si to tako interpretiral, misliš da sem študirala na fmfju in se mi trudiš razlagat koncept komunizma, ker ga menda ne razumem in isto montypytonske filme. None vem zakaj, ker bi po intuiciji moral vedeti, da si tudi s tvojo razlago nimam kaj začet ampak pač…mogoče to delaš po principu cankarjeve matere 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Seveda. Ampak potem bralec to interpretira s pomočjo tega, kar pozna od prej in sposobnosti, ki so mu pač dane. Poglej, jaz na primer ne razumem ničesar, kar ni eksplicitno napisano z matematično enačbo. Ti si si to tako interpretiral, misliš da sem študirala na fmfju in se mi trudiš razlagat koncept komunizma, ker ga menda ne razumem in isto montypytonske filme. None vem zakaj, ker bi po intuiciji moral vedeti, da si tudi s tvojo razlago nimam kaj začet ampak pač…mogoče to delaš po principu cankarjeve matere 🙂 :)[/quote]
A je splošna razgledanost ali dovtip za humor odvisna od faksa? Ne bi rekel, ampak od človeka do človeka. :))
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/evil-girls.jpg[/img].
hm zdaj ne vem, komu ga bolj manjka, glede na to, da si se čutil dolžnega mi razlagat…
Aja pa tisto z oljem pa kilometri isto 🙂 🙂
Aja risat že znaš al ti razložim 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Seveda. Ampak potem bralec to interpretira s pomočjo tega, kar pozna od prej in sposobnosti, ki so mu pač dane. Poglej, jaz na primer ne razumem ničesar, kar ni eksplicitno napisano z matematično enačbo. Ti si si to tako interpretiral, misliš da sem študirala na fmfju in se mi trudiš razlagat koncept komunizma, ker ga menda ne razumem in isto montypytonske filme. None vem zakaj, ker bi po intuiciji moral vedeti, da si tudi s tvojo razlago nimam kaj začet ampak pač…mogoče to delaš po principu cankarjeve matere 🙂 :)[/quote]
A je splošna razgledanost ali dovtip za humor odvisna od faksa? Ne bi rekel, ampak od človeka do človeka. :))
[img]http://zmenkofon.com/funny/uploads/evil-girls.jpg[/img].[/quote]
Ta pa je res huda tragi-komična enačba, zaradi katere ženske dobivajo cveke, opomine, ukore in izključitve iz šole življenja pri do-življenjskem predmetu srečnega partnerstva. 🙂
Narečje vpliva,ker jaz tu pišem v narečju, še v Ljubezenskih nasvetih pišem narečno, poglej, kako me ne razumete…pa še isto narečje govoriva…
Ne resno, narečje vpliva, ker drugače naglašujemo, in če ne pišeš vejic, se lahko kaj drugače razume… sploh če ne piše čisto tipično narečno ampak nekaj meša s knjižno slovenščino 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] [/quote][/quote]
Ja fino…upam, da uživata…
sicer mi je pa že metulka razložila , da so to slabe iztočnice…
Itak pa sem zasledil tukaj en kup stvari/ razlicnih mnenj in debat o “kar vsem”…samo konretnih odgovorov na vprašanje, pa ne…
Verjetno je res iluzorno pricakovat “tukaj” kaj konkretno “oprijemljivega”…
Pa kaj bluzim…Nimam pametne ideje zate. ( Ker se mi zdi trapasto/ ali bolje povedano nemogoče, da bi obstajali kraji, kamor zahajajo , kakšne že…aja, kvalitetne žanske…ali pa kraji s kvalitetnimi moskimi )
Vsi smo povsod…taki in drugačni, vsi najbolši, enkratni, neponovljivi …in kar je za nekoga zelo dobro, ja lehko za nekoga drugega obupno slabo. (ali obratno seveda)
Pa kaj lepega nej se ti zgodi.
[/quote]
draga Ronka,
težko me bo pokomentirati, ker nisem nikoli bila na forumu – niti pod tem niti pod kakšnim drugim nickom. Sem sem prišla po naključju, potem me je pa pritegnilo tole vaše kroženje drug okoli drugega, ta lov mačke in miške – no, to velja za vse vas, pa saj vas ni veliko.
Ja, res je, tvoj lik me je pritegnil, ker si se nekako najbolj iskreno razgalila – predvidevam, da si tudi v realnem življenju taka, po eni strani malo sramežljiva in nedostopna, po drugi pa kar preveč poučna in “pametna”, slabo pripravljena na kompromise, ki so v življenju nujno zlo.
Za razliko do tebe se na primer shyGirl kar dobro prilagaja novim situacijam, v malem prstu ima tehniko flirtanja in namigovanja, v sebi ima mačje lastnosti in se bo v življenju gotovo dobro znašal, zato mi kot psihološki profil ni zanimiva – ti si bolj primerna za opazovanje – hvalevredno je na primer, kako se ves čas trudiš, da bi pogledala iz ozadja in pokazala, kakšna si v resnici, čeprav te bolj zverzirane od tebe vsakokrat prekričijo – to kaže na določeno stopnjo poguma.
Po drugi strani pa nehote pokažeš tudi svoje negativne lastnosti – pravzaprav si precej prepričana v svoj prav, kar tebi ni všeč, je tudi v absolutnem pomenu negativno in slabo, rada popredalčkaš ljudi, a se pri tem ne zavedaš, da pogosto deluješ po principu lisice in kislega grozdja….
No, takole zelo na kratko. Čeprav se imaš za sivo miško, pa verjemi, da si tista, ki na dolge proge zažari bolj kot eksplozivno privlačnih tekmic. Tiste zaslepijo na prvi pogled, a ko boš ti našla nekoga – ali bo nekdo našel tebe – si bo gotovo zelo dolgo lizal prste nad tem, da mu je uspelo odkriti skrito dragocenost!!!
Kot vidiš, Ronka, sem ti v resnici naklonjena. Samo omehčaj in prilagodi se malo, sprosti se, ne jemlji preveč resno življenja, ljudi, ljubezni…boš videla, da ti bo bolj všeč tako!
Še vedno trdim nekaj: da predvsem ti predalčkaš ljudi :). Če narediš profil neke osebe, ki je niti pod razno ne poznaš, je to predalčkanje. V svojem predalčakanju pa se v marsičem motiš :).
Recimo ne vem kaj te navedlo, da smatraš, da jaz mislim, da kar meni ni všeč, da je slabo?
V tem se tako hudo motiš…
[/quote]
Misliš, da sem tebe popredalčkala?
Saj ne vem zakaj te tako skrbi moje mnenje o tebi, če imaš pa toliko slabega o meni povedat :)?
Jaz se nisem lotila tebe, ti si se pa lotil mene, jaz se le branim. Vtis o tebi pa sem dobila na osnovi tega kar si pisal: veliko besed malo dejanj (kot organizator bovlinga), pa izživljaš se nad ženskami v tenisu :). Na tak način si pristopil do mene. Vtis pa si pustil kot si pustil :). Jaz te nisem izzivala.
Tebe tudi nepoznavanje oseb na monu ne ovira pri njihovem predalčkanju a ne :)[/quote][/quote]
In koga se popredalčkala? In v kater predal?
Jaz sem ti pa res stopila na živec, da se ves čas vpikuješ vame :). Prav zanimivo, da vedno iščeš prepir z ženskami, ki ti niso všeč. Mogoče bi moral svojo energijo obrnit drugam: v ženske, ki so ti všeč, ne vame. A ni škoda, da svjo energijo tratiš za žensko, ki ti je zoprna? Skoz me napadaš, jaz se pa branim.
Hehehe ti si kraljica predalčkanja 🙂
Mogoče boš smela kdaj nastopit na OI, ko bo to seveda uradna disciplina :)[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.