širjenje socialne mreže
Hudič je, ko spregovori naša podzavest in se tega sploh ne zavedamo. :)[/quote]
Ja a ne, Marko? Zgleda kot da se razumeva. Ko ti podzavest govori, da saj ne moreš bit zaljubljen če nekoga nisi videl, pa da raje jo povabi na nekam, preden si bo premislila. Potem pa je njej dovolj pa začne pritlehno izkoriščat tvoja ljubezenska čustva… kakšna čustva neki? In potem nesojeno punco zaradi lastne patologije napačno interpretiraš in posplošiš to na vse pripadnice te narodnosti?
Samo ti nisi tega mislil, a ne da ne? Zagotovo imam jaz probleme, ker ne znam brat oziroma sem razočarana. Pa še cajta nimam več, ker ko je ženska 25+ je itak vsega konec oziroma menda skrajno skrajno skrajni čas.
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Ne vem če se razumeva. To je letelo na čisto nekaj drugega, zelo nepomembnega. Samo opažanje, kako včasih ljudje nekaj sklepamo in posplošimo na podlagi enega stavka, čeprav drugi tega sploh ni omenil. 🙂
Recimo, jaz rečem. “ženske so lepe”. Potem pa bo prišel užaljen moški in bo rekel, ” a moški pa niso?!”
Robi, ne to pomeni, da imamo ženske rade moške, ki imajo radi živali :).
Drugače pa veliko prepirov med spoloma, ampak dejstvo je, da ženske brez moškim ne moremo pa ne zato, da bi nas morali moški podpirati v finančnem smislu ali pa da na morajo delat ali kaj takega, ampak preprosto zato, ker želimo prijateljstvo in ljubezen 🙂 no ja pa še tudi kaj bolj telesnega tudi :).
Ali pa ženska reče, da si je omislila psa..A to pomeni, da so psi boljši prijatelji, kot pa moški…:)[/quote]
s tisto malenkostjo se tut trgovat ne splača hahaaaa[/quote]
Aleksandra, a ti še ne veš, da določeni organi so pripravljeni na povečanje ob pravih ženskih “gibih”. 😉
Seveda zenice, bravo Ronka, ti razmišljaš zrelo, Aleksandri so pa misli ušle drugam. 😉
Živjo…težko dati odgovor na tole…čeprav te zelo razumem (sam sem bil kar nekaj časa samski/smrt partnerke )…
in ko najmanj pričakuješ…spet srečaš sorodno dušo…(jaz sem jo srečal na kavi v lokalčku-čisto brez veze in po nedolžnem)
To je bistvo, ki si ga velja zapomniti.
Ampak
še preden se je to zgodilo sem imel pa resen problem kam it..s kom it..kaj počet ( ko sem ostal sam po več kot 20.letni zvezi ponavadi nimaš nekih “samskih” za družbo)
In sem se lepega dne odločil..in sem šel povsod…kamor sem le mogel..marsikdaj ni bilo prijetno, marsikdaj sem se počutil še manj kot rezerva, kaj šele tretje kolo-to bi bilo še fino…
mimogrede…odvisno/vsaj delno je tudi od tvojih let…
jaz osebno se na to nisem oziral…namerno…čeprav je bilo, kot sem napisal marsikdaj grenko…
Pa sem šel..na delvnice-razne, na seminarje, pa na kofetke po lj. v centru -starem delu, pa v kino, pa v savno ( tam mi je bilo res grozno, ker sva prej hodila oba na vse možne lokacije, ne na eno samo ali dve-na žalost…in sem se počutil kot star konj, ki je tam, da opazuje..)..ja kompleksi ker si sam…poznam…
Velikokrat me je minilo, da sploh še kam grem..pa sem se čez dan dva premislil..ja, in zanimvo…rad gobarim, bi človek rekel, ja koga boš pa spoznal v gozdu…presenečeni bi bili koliko ljudi-odprtih…srečaš tam…(to pišem zato, ker recimo ne hodim smučat, pa na tenis, pa plesat, itd..)
Marko-mislim, da ti je on napisal…
s Šalo, hecom nastopi…res je smeh tisti ki podira meje…vseeno na čigav račun…svoj ali tuj-češprav ne nemerno…se pač zgodi, da se zaj….kdaj…
Ja in kot so ti že napisali…ne bit preresna
Če vse skupaj vzameš kot hec-zajebancijo…imaš tudi sama drugačen pristop…
saj življenje je na nek način hecno…samo smo priučeni, da ga vidimo s “črne” plati…pa še ves čas nas filajo s takimi in drugačnimi “krizami”…kriza srednjih let, pa starejših, pa finančna, pa ne vem katera…(jaz osebno sem to rešil takole) moj pokojni stari oče, je šel od doma s 14.leti, hlapec spal v štali s konji, šel po svetu…imel 5 otrok…umrl zadovoljen v svoji hišici v lepi starosti…)hotel sem napisat, da če se primerjam z nekom iz tistega obdobja-še vojna vmes…potem ni krize…ampak mi je hudičevo lepo…
In TEGA bi se morali zavedati…sploh če smo poleg še zdravi…
Kam torej it…kaj počet…
najprej se odloči kaj te res veseli…recimo..a jadraš ? te zanima ? ok..mene je…sem našel klub…pa potem družno..in se je začelo odvijati…
1.Moraš pa za začetek imeti cilj, da veš kam greš in te to veseli…
2.Ne jemlji ničesar (razen svojega zdravja) preresno.
3.Začni se “norčevat” iz stvari , ki so bile do sedaj resne…
4.Pojdi med ljudi s tako naravnanostjo čim večkrat…pa četudi samo na kavico za ljubljanco.
5.Če se 10x počutiš slabo/odveč…poskusi še 20x…enkrat bo že drugače…
6.Če se ti “nekam” ne da..in to večkrat…te to očitno ne veseli, torej spremeni cilj..
7.Sprašuj ljudi in jim govori ko jih spoznavaš “neumosti”…ne resnih debat…to pride kasneje..
8.UŽIVAJ v vsem kar imaš…avto, služba, pes,stanovanje…itd…V vsem
9.Če nečesa res Ne maraš.se temu pač izogni
10.V teh “spoznavanjih” bodi odkrita in iskrena…in se hecaj z ljudmi…
12.Spremeni pogled na ta svet in na vse kar te obkroža…kot sem že napisal…da je vse skupaj hec…
13.Velikorat nam veliko od naštetega ne gre od rok…vrni se..in poskusi znova in znova in znova…
p.s. a veš koliko bank in investitorjev je obiskal walt disney preden je uspel…??
S tem sem hotel samo napisati, da če nekaj počeš in ne odnehaš pride slej ko prej tudi rezultat.
Ja, mogoče je marsikaj zate -ali pa še za koga, brez veze od napisanega…pač moje mnenje…kako sem se jaz lovil in se poskušal ujeti v/in na tem “norem” svetu
In vsekakor ti želim velikoo zate dobre družbe…smeha in veselja.
Je nekdo napisal da je življenje dar in praznik…in da bi ga morali tako živeti…
Kaj pa če je samo EN Velik hec….?! in bi ga tako tudi živeli…[/quote]
Hartmann, suuuper napisano!
Zanimiva, tale debata, Ne samo zaradi nje same, ampak predvsem, ker se je skozi njo počasi oblikoval psihološki profil deklice Ronke.
Na začetku nežno osamljeno dekle, ki si želi pravih vrednot in išče mesta, kjer bi našla nekoga sebi podobnega…vredna vse empatije in podpore.
Na koncu prepirljiva, malenkostna babnica, ki se ji že malo mudi do cilja in ne izbira ravno sredstev.
Iskreno? Ni čudno, Ronka, da si sama, ker si precej težka. Najprej boš morala to pri sebi razčistiti, šele nato išči lokacije, kjer boš lahko poiskala potrditev svoje nove, bolj pozitivno in sproščeno naravnane osebe. Šele takrat boš mogoče našla, kar iščeš, zdaj, v tem tvojem krču in s temi značajskimi potezami pa gotovo ne.
Ronka ima menda preveč slabih izkušenj. Meni je prav žal res, po drugi strani pa, groza, kaj če je to upravičeno. Jaz jih res nimam. Sem pa preveč med štirimi stenami… so help me God…
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup] Kar pokukaj na svetlo, če pa bodo moški preveč navalili, pa v torbico solzilec, jih pofutkaš. :)[/quote]
Saj grem na sveto, celo moških ni tako malo, samo stalno eni in isti… solzivca ne rabim, smo prijatelji 🙂 🙂
[code]"Nekoč bo lepo,
[sup]france balantič [/sup]
Res ? Jaz ljubiteljstva do živali in vegetarijanstva nikoli nisem doživljal kot prednost.
Vse, kar izstopa iz povprečja, je lahko le ovira za ostale povprečne ljudi.
Bog ti bo pomagal šele na onem svetu. Na tem svetu ti lahko pomaga le pravi moški…:)
Ali pa si kupi okroglo hišo. Ne bo več občutka, da si med štirimi stenami…:)
Bog je vsemogočen. Ne išči si potuhe 🙂 :)[/quote]
Samo, če je nam bog pustil svobodno voljo, potem ne vem, zakaj bi nas zdaj, ker jo uporabljamo, kaznoval ?
Kot, če jaz otroku dovolim gledati risanke, potem pa ga kaznujem, ker je gledal risanke…
Zato menim, da nam ne bo bog sodil, ampak si sodimo sami.
Forum je zaprt za komentiranje.