širjenje socialne mreže
Ha, ha, tisto, kar je on napisal, tam ni moških :), če so že so pa tisti, katere partnerke zvlečejo s sabo :).
[/quote]
Ronka… Spider je v eni temi napisal, kam zahajajo “kvalitetne” samske ženske. Torej naj te ne skrbi, kam zahajajo samski moški. Ti začni obiskovat te kraje in “pravi” bo tebe našel.:)[/quote]
To ni pravilo, kar pišem, ampak tam pri 30+ je za žensko precej težko najti kvalitetnega moškega partnerja, ker sama ni več najbolj rosno mlada, kvalitetne izbire pa ni. Večina bolj kvalitetnih družinskih tipov moških se je poročilo, imajo družine, potem tisti manj uspešni v zvezah, torej razni ločenci, ki lahko imajo otroke iz spodletelih zvez, spet niso idealna izbira, ker nikoli ne veš, kdaj bo v vajini zvezi “počilo”, potem pa še samo ostanejo oni “luftarski”, ki menjavajo ženske, če se le da, čeprav vse manj uspešneje tudi zaradi let, pa ti, ki postajajo po gostilnah, ki se niso nikoli zares zresnili in živijo kot pubertetniški najstniki, spet sila neugodni kandidati za resno družinsko življenje.
Torej tu sedaj nimate ravno neke bleščeče izbire. Mogoče je celo bolje ostati samski, kot pa da si na vrat nakopljete moškega z izredno slabimi partnerskimi/družinskimi kvalitetami, ker potem boste proizvajale sinove, ki so kopije svojih očetov. Če pač pride “pravi”, pride, če ne ne.
Zivjo Ronka
Evo konkretno zate , gibanje mojih 4.samskih “bližnjih” znancev ( 3.moški, zadnja ženska )
1.Aikido , jadranje, badminton, slikarske delavnice, potuje (sam), prijatelji malo, družina malo.
2.Ples-salsa, kolesari, teče, pevski zbor, prijatelji..družina malo.
3. Vsi kafiči po centru, plava, savna, doma bere in net., družina da 1x tedensko, prijatelji malo.
4.Dama (40+ ) pes, pes in agility, prijatelji, še enkrat pes, pes po mestu , pa po barju, pa po hribih in dolinah, družina malo…pa spet kuža.
Generalno Vprašanje ..(brez zamere) Kaj konkretno ti TO pomaga ??? Tebi…
Sama moraš najti nekaj , kar tebe veseli, in se pač začni s tem malo “bolj” ukvarjati…če nimaš “cilja” ne veš kam greš…ali bolje – sploh se ne premakneš…
Še vprašanje…odgovori ti 100 tukaj prisotnih 50-50 moški ,ženske, samski…
Vsak od njih našteje 8 svojih aktivnosti…vse so ralične…
Kaj od tega bi izbrala zase ? Ja, to veš samo Ti…
Vprašanje/odgovor …. je zelo enostavno…lepo se nekam “namestiš” kjer ti je fino udobno…s polnim trebuščkom ( pomembne odločitve v življenju moramo sprejemati s polnim trebuhom-siti)….in se Resno vprašaj Kaj Tebe veseli …in Kaj tebe Zabava…
In Akcija
p.s. Te ne zabava več, te ne nasmeji, ti je odveč…? zamenjaj aktivnost..takoj.
.
Ja, konkretno rabim, odgovorim zakaj pa najdeš v tem, kar je napisal matjazko. Jaz imam ogromno hobijev, ampak tam ne srečujem samskih, zato sprašujem, kje se samski zadržujejo. Ne gre zato, da ne bi vedela kaj početi, meni je dan vedno prekratek toliko idej imam kaj početi. Ampak početi pa je potrebno tudi kaj takega, da bom našla kako samsko družbo.
Jaz vem kaj me veseli, kaj rada počnem, to ves čas ponavljam :), ampak na teh aktivnostih pač ne spoznam samskih, torej je potrebno se začet ukvarjat z nečim, ker me niti ne veseli preveč, ampak je tam možnost spoznati samske osebe.
Jaz sem našel svojo nšo in sem zato napisal, kje so samske ženske, moških pa minimalno.:)))
Tako sem dobil punco:
– šel sem nekam, kjer so bile same ženske
– ker sem normalen, sem bil vsem simpatičen
– lahko sem izbiral
– izbral sem tisto, ki mi ej bila najbolj všeč:)))
Torej je potrebno najti zadevo, kjer so skoraj sami samski moški 🙂
Jaz sem našel svojo nšo in sem zato napisal, kje so samske ženske, moških pa minimalno.:)))
Tako sem dobil punco:
– šel sem nekam, kjer so bile same ženske
– ker sem normalen, sem bil vsem simpatičen
– lahko sem izbiral
– izbral sem tisto, ki mi ej bila najbolj všeč:)))[/quote]
Same težke besede 🙂
Takšne analize so mi zmeraj všeč, ker gledajo samo enostransko, nič pa ne govorijo o kvaliteti samskih žensk po tridesetem???
Če pa so res tako kvalitetne pa še zmeraj lahko začnejo kot ljubice izredno kvalitetnim poročenim moškim in nato končajo kot žene 🙂 Ampak, če so res kvalitetne ???? 🙂
Še dobro, da je pisal moški :).
In kvalitetne ženske želijo kvalitetne moške: kvalitetni moški pa ne varajo.
Same težke besede 🙂
Takšne analize so mi zmeraj všeč, ker gledajo samo enostransko, nič pa ne govorijo o kvaliteti samskih žensk po tridesetem???
Če pa so res tako kvalitetne pa še zmeraj lahko začnejo kot ljubice izredno kvalitetnim poročenim moškim in nato končajo kot žene 🙂 Ampak, če so res kvalitetne ???? :)[/quote]
Pisal je “zaseden” moški, kar pomeni, da je po njegovi analizi kvalitetna roba, kar pa ni za dvomit 🙂
To že vem kaj želijo kvalitetne ženske ampak a se kdaj kvalitetne ženske vprašajo kaj pa želijo kvalitetni moški???? 🙂
Ker je samohvale na teh forumih preveč, pa me zanima kakšne so kaj vaše napake 🙂
No ronka a imaš kaj napak, katere bi odbijale kvalitetne tipe? 🙂
Ja, odpri temo pa vprašaj. Jaz sem odprla temo in postavila vprašanja, ki me zanimajo. Ti pa odpri temo in boš dobil odgovore 🙂 .
O svojih napak sem že precej pisala :).
Pisal je “zaseden” moški, kar pomeni, da je po njegovi analizi kvalitetna roba, kar pa ni za dvomit 🙂
To že vem kaj želijo kvalitetne ženske ampak a se kdaj kvalitetne ženske vprašajo kaj pa želijo kvalitetni moški???? 🙂
Ker je samohvale na teh forumih preveč, pa me zanima kakšne so kaj vaše napake 🙂
No ronka a imaš kaj napak, katere bi odbijale kvalitetne tipe? :)[/quote]
Po mojih opažanjih so fantje v povprečju bolj nezreli, saj ženska vendarle teži bolj k naravi, kateri je tudi bližje kot moški, zato jo tudi ta prisili, da se prej zresni in odraste. Namreč odločitve, kateri kandidat je dober za partnerja in za vzgojo njunega otroka, da njej in otroku ponudi neko stabilnost, varnost, čustveno in materialno oporo, da ni nek “čičfirič”, katerega vloga bi bila zožena zgolj na oplojevalca in jih ne popiha – to so zelo pomembni dejavniki, pri katerih mora biti ženska zelo pazljiva pri izbiri potencialnega partnerja, da ne ostane samohranilka ali prepuščena sama sebi z otrokom.
matjazko, amapk bi rekla, da ti ne spadaš med te nezrele :). Lepo napisano.
Po mojih opažanjih so fantje v povprečju bolj nezreli, saj ženska vendarle teži bolj k naravi, kateri je tudi bližje kot moški, zato jo tudi ta prisili, da se prej zresni in odraste. Namreč odločitve, kateri kandidat je dober za partnerja in za vzgojo njunega otroka, da njej in otroku ponudi neko stabilnost, varnost, čustveno in materialno oporo, da ni nek “čičfirič”, katerega vloga bi bila zožena zgolj na oplojevalca in jih ne popiha – to so zelo pomembni dejavniki, pri katerih mora biti ženska zelo pazljiva pri izbiri potencialnega partnerja, da ne ostane samohranilka ali prepuščena sama sebi z otrokom.[/quote]
To si spet iz kakšne knjige prepisal, ali pa se v življenju nisi nikoli srečal z 25-30 letnicami, celo 30+ letnicami, ki letajo iz cveta na cvet..[/quote]
Saj sem napisal, da gre za moja opažanja. Taki tip žensk me ni nikoli privlačil, ki si jo lahko “podajajo med sabo”.
To kdo ima izkušnje s takimi ženskami, ki letajo s cveta na cvet, veliko pove.
Ti nimaš takih izkušenj, ker sam nisi tak. Če bi bil sam fičfirič, bi imel izkušnje s takimi 🙂
Kdor pa ima take izkušnje z ženskami pa to največ pove o njemu samem :). Gliha vkup štriha.
To si spet iz kakšne knjige prepisal, ali pa se v življenju nisi nikoli srečal z 25-30 letnicami, celo 30+ letnicami, ki letajo iz cveta na cvet..[/quote]
Saj sem napisal, da gre za moja opažanja. Taki tip žensk me ni nikoli privlačil, ki si jo lahko “podajajo med sabo”.[/quote]
Nisem poročena, nisem stara, nisem razvajen mamin sinček, če to sprašuješ.
Če pa sprašuješ, če imam kaj s temi: ne nimam, jih takoj skenslam.
[/quote]
Tudi ti imaš opravka večinoma samo z starimi, poročenimi, mamini sinki in ostalimi pokvekami.
Torej ?? gliha vkup štriha a ne :))
Vi podobni tiči pa se res najdete :)[/quote]
Single33, sem morala it čekirat kdo si ti oz. kaj si že pisal po MONu in kaj sem ugotovila?
Da si slavni organizator bovlinga v Celju, ki se na bovlingu sploh ni pojavil, kaj šele, da bi stezo rezerviral :).
Sem zmotno mislila, da si LJubljančan, no zdaj vidim, da si Mariborčan, ki čaka, da pridejo ženske do njega, ker MB je nekaj, vsi ostali kraji pa so rovte :).
[/quote]
Tudi ti imaš opravka večinoma samo z starimi, poročenimi, mamini sinki in ostalimi pokvekami.
Torej ?? gliha vkup štriha a ne :))
Vi podobni tiči pa se res najdete :)[/quote]
Ti pa res ne izbiraš z žaljivkami a ne 🙂 Kako hudiča si pa mene lahko zamenjala za ljubljančana ???:) cccc 🙂 Dolga leta službovanja v Lj so se končno izplačala, yes ronko sem pa le pretental :))
Koliko vem tudi tebe ni bilo na bowling. Zakaj že?? Aja ker ni sistem potekal kot v vltecu a ne, ko smo se morali tlšici prijavit za udeležbo 🙂 Pa tudi, če ti organizacija ni bila všeč, bi lahko ti prevzela in organizirala kot se spodobi (po tvoje), no saj si ti želiš razširit socialno mrežo ne jaz 🙂
Ronka v življenju je treba sprejet dejstva in nastalo situacijo a ne. Mariborčani in Ljubljančani imamo dovolj veliko izbiro v samem mestu in okolici, tako da ni potrebe po vožnji v neke rovte 🙂
Zate pa ne vem ali imaš dovolj domačinov na voljo ali pa boš morala kakšno mestno srajco vzet :))
Forum je zaprt za komentiranje.