Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek širjenje socialne mreže

širjenje socialne mreže

Še ena podobna tema. Upam, da bo kaj konkretnih predlogov.
Želim si razširiti socialno mrežo. Moj namen ni le spoznati fanta, ampak nasploh razširiti mojo družbo, ker zdaj sem bolj na slabem kar se tega tiče (vsi so se poparčkali pa pari se družijo med sabo…).
Sem pa precej nedružabna, nezgovorna, plaha, nesamozavestna pri spoznavanju ljudi. Žuram ne, po gostilnah ne hodim, rada športam, rada berem, …
Spoznavanje preko spletnih portalov za samske mi nekak ne gre in ne gre. Saj tu in tam srečam kakega ok človeka, ampak res zelo zelo redko. Pa še tisto ostane večinoma pri tem tu in tam kak mail.
Poskusila sem tudi parkrat stvari, ki jih običajno ne počnem: koncerti, kino, gledališče… pa mi tudi ni sedlo. V bistvu sem se na takih zadevah počutila še najbolj osamljeno.
Zdaj sem se lotila drugače: grem v hribe in namesto, da le pozdravim, osebo tudi ogovorim. In moram reči, da to mi še kar gre. Upam, da bo kaj pomagalo, da se navadim takih klepetov. Je pa tu problem: sploh ne srečujem vrstnikov, če pa že, so pa skupaj s punco.
Na smučišču pa mi nekak ne steče jezik, kar ne vem kaj reči nekomu, ki sedi zraven mene na sedežnici. Če glede ves čas stran, brez nasmeha, si ne upam nič reči :(.
Še kakšna ideja poleg hribolazenja in poleti gorolazenja? Na kolesu sem opazila, da ne gre, je prehitro mimo, samo dober dan in to je to, pri hoji pa se da klepetat.
In seveda poleg dogajanja me zanima kako vi začnete klepet? Jaz ponavadi ne upam sama začeti klepetat, sploh ne najdem ideje, bojim se biti vsiljiva.

Če gleda stran od tebe, najverjetneje pomeni samo, da si ne upa. Bi rad, pa ne zna. Reci kaj smešnega. Kaj lahko izgubiš? Če ti nekdo pade v oči in boš poskušala vzpostavit komunikacijo, boš iz tega odšla zadovoljna, tudi če ne bo željenega odziva. Ker boš vedla, da si se potrudila. Vsak se seveda na bo odzval pozitivno, to lahko že kar pričakuješ. Ljudje so pač sramežljivi, tako kot ti. Ni pa lepše nagrade, ko narediš nekaj preko svojega strahu in se ti to obrestuje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imaš mogoče kako idejo kaj reči?
Pa ne o vremenu, to, vsaj meni, je že preveč izrabljeno. Ponavadi se namreč začnejo pogovori na temo: o danes je pa super vreme, fajn proge… in tako tudi utonejo pogovori.
V mislih pa imam pogovor s komerkoli, ni nujno, da s potencialnim kandidatom (lahko starejši, ženska, mlajši…).
Glede tega sem pravo teslo.

Naj bi blo čist spontano, mora pa prihajat iz tebe, da se začuti, da je tvoje. Po moje je fajn, da je nekaj, kar bo zvenelo sprva šokantno, ampak bo takoj za tem prineslo olajšanje in seveda nasmeh. Recimo:”tebe sem pa prejle videl ne ‘bejbiki’, odlično smučaš”. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Draga Ronka, če si začela ne samo pozdravljati, ampak tudi ogovrjati, si presegla največjo oviro človeka pri pristopanju ljudi oz. odprtosti.

Jaz, dostikrat grem kar sama na kofe ob Ljubljanici. In vedno se z nekom začvekam po naključju. Nikdar ne vzamem s seboj nikakršnega časopisa, telefona pa pospravim žep. Tako samo opazujem ljudi, naravo in lepoto starega mesta.
Ko sem sama s prijateljico recimo na kavi, s katero itak padeva v neko hudo debato, ne pride nobeden niti meter blizu do mize.
Ko pa sediš sam, vedno nekdo nekaj rabi: svinčnik, vžigalnik, uro…

Tako da, ko se počutiš najbolj down, se usedi na kavico na sončka.

Nisi nedružabna ali nezgovorna, samo nimaš priložnosti, da to pokažeš. Plaha in nesamozavestna? To je posledica samo tega, da nisi toliko vpeta v nenehno, vsakdanje druženje, vsekakor, pa ti to ni v naravi.

Tudi jaz ne zahajam po nekih hudih žurkah, si pa privoščim vsako zabavo rojstnega dne prijateljev ali kar koli bombastičnega.

Koliko pa si stara oz. mlada Ronka? 🙂

Hej Ronka, kako ti pa kaj leži veselje do plesa?

Sem se ravno spomnila, da največ fejst in odprtih ljudi srečaš na plesnih dogodkih Salsa. Vpiši se na tečaj Salse in boš videla, da tam najbolj dogaja. 🙂

Jaz hodim samo na te dogodke in je res špica. 🙂 No, jaz hodim, ker sem ples trenirala, in mi je ples življenje, pa še adrenalin kot na rallyju. 🙂

Marko, torej si moram prej ogledat kdo dobro smuča, to bi pa šlo 🙂

Shygirl, jaz, če grem na malico (samo na pijačo ne hodim) v lokal, grem skoraj vedno sama pa se nisem še z nikomer zaklepetela. Isto je bilo, ko sem hodila na kosila na študentske bone, klepetala sem le, če sem bila z družbo, s sošolci, drugače pa ne. Si ne upam koga ogovarjat v lokalih. V bistvu v lokalu še nisem nikoli nikogar na novo spoznala.
Plesat pa žal ne znam. Sem precej časa iskala soplesalca za tečaj pa brez uspeha, zdaj se pa niti ne trudim več glede soplesalca. Solo plesi pa nimam niti želje.

Da ne boš mislila, da se jaz vsakič z nekom zaklepetam v neko hudo debato. 🙂 Niti prva ne ogovarjam, se pa prva tudi nasmehnem, če je treba. 🙂

Če bi odprla novo temo – da iščeš plesalca, npr. na monu ali pač kje drugje in bi se ti ponudil kakšen plesalec, bi šla?

ok, zdej mi tle neki ni jasno. razumem, da se z invividualnimi športi ukvarjaš in to, ampak zdej hodiš v kr goro, na salso, na rally……. – tipov k blata…. ne vem če obstaja še velik več za koga spoznat :))))))
sramežljivka :))

Problem je to, da taki dogodki niso vsak dan, včasih niti vsak mesec. 🙂

Tipov je na takih dogodkih res kot blata, ampak največji pogum pa zberejo zasedeni ali dedki. 🙂

Drugače je veliko naših strank v službi ful dobrih tipov, a kaj ko je direktor zabičal “Don’t mix business with pleasure”, to pa zato, ker so naše stranke izredno odprte. 🙂

Problem je to, da taki dogodki niso vsak dan, včasih niti vsak mesec. 🙂

Tipov je na takih dogodkih res kot blata, ampak največji pogum pa zberejo zasedeni ali dedki. 🙂

Drugače je veliko naših strank v službi ful dobrih tipov, a kaj ko je direktor zabičal “Don’t mix business with pleasure”, to pa zato, ker so naše stranke izredno odprte. :)[/quote]

ja lej, pol pa z ronko prideva k tebi na šiht, pa bo :))
zakaj bi šli dobri moški v nič haha

Sem že imela take oglase :). Na več različnih portalih.

Da ne boš mislila, da se jaz vsakič z nekom zaklepetam v neko hudo debato. 🙂 Niti prva ne ogovarjam, se pa prva tudi nasmehnem, če je treba. 🙂

Če bi odprla novo temo – da iščeš plesalca, npr. na monu ali pač kje drugje in bi se ti ponudil kakšen plesalec, bi šla?[/quote]

Eh, ne vem zakaj bi si mogla to prej ogledat. Namen je predret led in nič drugega. Če hočeš predret led, pa je ledu čist vseeno, al to nardiš s kamnom, kladivom al z nogo.

Aleksandra in Ronka, vidve kar pridita, da bosta vsa vidve kej od naših strank bonusa imele. 🙂

Ronka, in kaj je bilo potem, torej, nisi našla nobenega plesala preko portala? Si probala na mon-u? 🙂

Marko, samo, če osebi rečem, da fajn smuča potem pa se bo izkazalo, da celo progo prepluži :), bo moj poklon vse prej kot iskren. POhvala ja, samo mora biti iskrena.

Ja, tudi na MONu sem probala glede soplesalca, no saj je tudi drugih ženskih oglasov na to temo polno tu gor:). Moji rezultati? Porazni.

Torej, salsa odpade. 🙂

Kaj pa če bi ti dala on-line vabilo za prijetno druženje na smučkah? 🙂

Definitivno bi te sesuli številni pozitivni odzivi, v primerjavi z Ondrinkom, ki vabi na kozarčke za predigro. 🙂

Mogoče maš prav, ampak tu se ne gre za pohvalo, ampak za šalo. Kako nisi tega videla? Preveč si resna. 🙂

hm, no to pa mi ne bi speljalo. To mi že uspe dobremu smučarju izreči pohvalo. Drugače pa sem raje tiho, ker meni bi se sigurno naredilo to, da bi to rekla, nekomu, ki pluži in bi razumel kot posmeh in ne kot šalo :(.

ShyGirls, salsa res odpade, no, če bi se našel kandidat za tečaj potem bi bila za :). Vabilo za smučanje sem dala pa celo na MONu kaka dva tedna nazaj :).

Mojo socialno mrežo tvorijo:

-nekaj prijateljev z otroštva
-nekaj prijateljev s faksa
-nekaj bratovih prijateljev
-nekaj sorodnikov približno mojih let

Meni to zadostuje, za redno druženje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, koliko pa si star?

Si me že zadnjič vprašala.

Pa res, ups, sorry.

Spider, nismo vsi tako srečni, da bi vse to že imeli, zato se trudimo to dobiti 🙂

Zato pa ne pravijo zastonj, da prijateljstva najlažje navežeš, ko si mlad.

Za samsko žensko, sploh staro čez 30, je težko dobit nove prijatelje. Pari je ne bodo vabili v svojo družbo.

Ronka, tudi jaz imam kup prijateljev kot Spider:

-nekaj prijateljev z otroštva
-nekaj prijateljev s faksa
-nekaj sestrinih/bratovih prijateljev
-nekaj sorodnikov približno mojih let
-nekaj sodelavcev
-nekaj sosedov

Ampak, zaradi njihovih in mojih obveznosti, se zato še zmeraj zanašam zase, da pač moram tudi jaz sprejeti iniciativo na lastno roko in si drzniti. Kdro ne riskira, ne profitira? Pa ne gre se tukaj za lov moških, ampak lov lepih trenutkov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close