Siri, pašta in namazi
Hahaha, ta pa je lovska in prozorna. Ravno pice so v €urospinu pod standardom.
[/quote]
Niti pod razno – beri etikete in se čudi – primerjaj: Špar -njihova blagovna ali pa znamko istorante, karkoli od zamrznjenega, sploh pa Lidl inHofer zamrznjene (!) pice -torej enakovredno tem Eurospinovim – breri, koliko več cukra je noter – ni treba okusit – ker so pardajza omake gor ogabno sladke.
In ne, nisem Eurospinovec oz. njihv zaposleni da se ne boš ukakal-a od zavisti 🙂 Samo reden in zvest kupec, ki zna brat etikete in ve, da so velike razlike v okusu tudi med zmrznjenimi picami. Sicer pa – kdo ne bo zal pice nardit, kot Italijan 🙂 Italijan četudi za masovka prozivodnjo diskontarja v neki italijanski fabrki, pa če je to “samo zamrznjena Margherita pizza :)”, ne bo nikoli toliko ajde e samo cukra not nabutal v “industrijsko” pico, kot en Nemc ali pa Poljak za Lidl/Hofer xD
Niti pod razno – beri etikete in se čudi – primerjaj: Špar -njihova blagovna ali pa znamko istorante, karkoli od zamrznjenega, sploh pa Lidl inHofer zamrznjene (!) pice -torej enakovredno tem Eurospinovim – breri, koliko več cukra je noter – ni treba okusit – ker so pardajza omake gor ogabno sladke.
In ne, nisem Eurospinovec oz. njihv zaposleni da se ne boš ukakal-a od zavisti 🙂 Samo reden in zvest kupec, ki zna brat etikete in ve, da so velike razlike v okusu tudi med zmrznjenimi picami. Sicer pa – kdo ne bo zal pice nardit, kot Italijan 🙂 Italijan četudi za masovka prozivodnjo diskontarja v neki italijanski fabrki, pa če je to “samo zamrznjena Margherita pizza :)”, ne bo nikoli toliko ajde e samo cukra not nabutal v “industrijsko” pico, kot en Nemc ali pa Poljak za Lidl/Hofer xD
[/quote]
Ti serješ o etiketah, jaz pa govorim okus. Eurospinove pice vse suhe in pusto naložene napram tisti iz Lidla/Hofra, pa za isto ceno. Raje po verigi gor javi, da naj jih manj zapečejo pri pripravi in bolj obložijo.
Ti serješ o etiketah, jaz pa govorim okus. Eurospinove pice vse suhe in pusto naložene napram tisti iz Lidla/Hofra, pa za isto ceno. Raje po verigi gor javi, da naj jih manj zapečejo pri pripravi in bolj obložijo.
[/quote]
Serješ le ti – očitno se ti še ni uspelo v okrogli sobi v kot, da se spravljaš name. OK, pomanjkanje sonca imaš, to bo to.
Za tist denar je to to – nimajo ti kaj več oblagat -po želji doloži sam/a.
[/quote]
Pa kok ste eni tečni na kvadrat…naredi si jo, tisto pizzo…ali pa si jo naroči iz pizzerije….
Za tisti denar je drugje boljša.
[/quote]
Ajde, da te prime pico jest zdele ob tej uri – da te vidim zdejle, da se oblečeš in napufraš , da greš drugam na pico. Ni lepšega, kot fliknit gor par rezinc italijanskega pršutka ( dolce), kuglo ožete bivolje razrezane mocarele, fliknit v ogreto pečico za par minut, pa je fertik. potem pa dodaš še gor malo Sveže rukolce. In ja, pred toplim kaminom v dobri družbi to poglodat. Ne zamenjam za tist trdi gostilniški picerijski stol. Pa če je njihova pica za dol past.
Smobilidanes, 19.04.2021 ob 16:45
Jaz sem po službi na prigovarjanje sodelavk na hitro skočila tja (po skorja 10 letih) in sem bila res presenečena. Mi je bilo žal, da nisem imela vozička … špartglji divji, parmezan kocke, pršut, jajca … bo odlična omleta in račun, dejansko dobrih 10 evrov – samo parmezan bi bil vsaj 15 evrov takšna vrečka v drugi štacuni.
Ce kupujes parmezan v vrecki o kvaliteri pojma nimas.
Eurospin v Italiji in ta pri nas sta svetlobna leta narazen.
Forum je zaprt za komentiranje.