Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Siri, pašta in namazi

Siri, pašta in namazi

V preteklosti so imeli en kompot..vlozen v plocevinkah.
Cocktail Tropicale , papaja , mango, ananas, pasionka, guava…
Take velike kose, in cvrste.
A ga je kdo se kje zasledil? V nasem spinu ga ni vec.

Hahaha, ta pa je lovska in prozorna. Ravno pice so v €urospinu pod standardom.
[/quote]

Niti pod razno – beri etikete in se čudi – primerjaj: Špar -njihova blagovna ali pa znamko istorante, karkoli od zamrznjenega, sploh pa Lidl inHofer zamrznjene (!) pice -torej enakovredno tem Eurospinovim – breri, koliko več cukra je noter – ni treba okusit – ker so pardajza omake gor ogabno sladke.

In ne, nisem Eurospinovec oz. njihv zaposleni da se ne boš ukakal-a od zavisti 🙂 Samo reden in zvest kupec, ki zna brat etikete in ve, da so velike razlike v okusu tudi med zmrznjenimi picami. Sicer pa – kdo ne bo zal pice nardit, kot Italijan 🙂 Italijan četudi za masovka prozivodnjo diskontarja v neki italijanski fabrki, pa če je to “samo zamrznjena Margherita pizza :)”, ne bo nikoli toliko ajde e samo cukra not nabutal v “industrijsko” pico, kot en Nemc ali pa Poljak za Lidl/Hofer xD

Niti pod razno – beri etikete in se čudi – primerjaj: Špar -njihova blagovna ali pa znamko istorante, karkoli od zamrznjenega, sploh pa Lidl inHofer zamrznjene (!) pice -torej enakovredno tem Eurospinovim – breri, koliko več cukra je noter – ni treba okusit – ker so pardajza omake gor ogabno sladke.

In ne, nisem Eurospinovec oz. njihv zaposleni da se ne boš ukakal-a od zavisti 🙂 Samo reden in zvest kupec, ki zna brat etikete in ve, da so velike razlike v okusu tudi med zmrznjenimi picami. Sicer pa – kdo ne bo zal pice nardit, kot Italijan 🙂 Italijan četudi za masovka prozivodnjo diskontarja v neki italijanski fabrki, pa če je to “samo zamrznjena Margherita pizza :)”, ne bo nikoli toliko ajde e samo cukra not nabutal v “industrijsko” pico, kot en Nemc ali pa Poljak za Lidl/Hofer xD
[/quote]

Ti serješ o etiketah, jaz pa govorim okus. Eurospinove pice vse suhe in pusto naložene napram tisti iz Lidla/Hofra, pa za isto ceno. Raje po verigi gor javi, da naj jih manj zapečejo pri pripravi in bolj obložijo.

Ti serješ o etiketah, jaz pa govorim okus. Eurospinove pice vse suhe in pusto naložene napram tisti iz Lidla/Hofra, pa za isto ceno. Raje po verigi gor javi, da naj jih manj zapečejo pri pripravi in bolj obložijo.
[/quote]

Serješ le ti – očitno se ti še ni uspelo v okrogli sobi v kot, da se spravljaš name. OK, pomanjkanje sonca imaš, to bo to.

Za tist denar je to to – nimajo ti kaj več oblagat -po želji doloži sam/a.

[/quote]

Pa kok ste eni tečni na kvadrat…naredi si jo, tisto pizzo…ali pa si jo naroči iz pizzerije….

Za tisti denar je drugje boljša.
[/quote]

Ajde, da te prime pico jest zdele ob tej uri – da te vidim zdejle, da se oblečeš in napufraš , da greš drugam na pico. Ni lepšega, kot fliknit gor par rezinc italijanskega pršutka ( dolce), kuglo ožete bivolje razrezane mocarele, fliknit v ogreto pečico za par minut, pa je fertik. potem pa dodaš še gor malo Sveže rukolce. In ja, pred toplim kaminom v dobri družbi to poglodat. Ne zamenjam za tist trdi gostilniški picerijski stol. Pa če je njihova pica za dol past.

Prvic kupila to cokolado. Mislim da je 55 centov( nisem gledala). Me je hruska premamila.?? Ampak je znatno boljsa od bilo katere Gorenjke, razen Bali z rizem. Vsaj meni.

1643466291741

Ta tudi ni svoh, po okusu spominja na bajadero.

1643467047255

Čevapčiče imajo najboljše, pa pralni prašek…Tudi olje, moka , makaroni so dobri in poceni.

Zato pa Zps včasih opomni, da ni ravno tam vse bio. ☺

Sicer je pa fajn, da je en krožnik kot pa sedem zgolj za eno osebo v istem obedu. ☺

Elektrika je šla gor, bunde gor za bonbončke. Kot leta 2012 ☺

Odgovor na objavo uporabnika
Smobilidanes, 19.04.2021 ob 16:45

Jaz sem po službi na prigovarjanje sodelavk na hitro skočila tja (po skorja 10 letih) in sem bila res presenečena. Mi je bilo žal, da nisem imela vozička … špartglji divji, parmezan kocke, pršut, jajca … bo odlična omleta in račun, dejansko dobrih 10 evrov – samo parmezan bi bil vsaj 15 evrov takšna vrečka v drugi štacuni.

Ce kupujes parmezan v vrecki o kvaliteri pojma nimas.

Eurospin v Italiji in ta pri nas sta svetlobna leta narazen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close