Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Siri, pašta in namazi

Siri, pašta in namazi

Ne vem no. Moj sine si je zaželel starwars igračko, ki so jo podarjali v Eurospinu. In sem šla z njim tja in nisem mogla verjet kakašna razlika izpred nekaj let in kaj vse imejo, linijo bio stvari in linijo brez glutena, pa ne vem še kaj vse. In ful poceni Grana Padano. In sem naredila tam potem kar cel nakup, res nazadnje sem bila v Eurospinu par let nazaj. Brez heca, siri so fenomenalni, testenine tiste iz hladilnika sveže, ki niso suhe in polnjeni njoki in grški jogurt tudi. Na koncu sem plačala takšno smešno ceno, da sem kar na račun pogledala, če so mi vse šteli. Ne vem no, kako so potem lahko drugje tolko višje cene, če se da dobre stvari po takih nizkih prodajat, pa ne mi rečt, da ni kvalitetno. Če je gor znak bio, mora bit bio, in če je brez glutena lih tako

Si pa odkrila toplo vodo.
Bravo, dobiš medaljo.

Sirov pri nas itak ne maramo, kupujem pa tam kosmiče chia in testenine, tja hodim po citronelo napitek, ker ga drugje ne najdem. Sicer kombiniram več trgovin, da pokupim vse, smo pri nas zbirčni. Je pa res kar praviš, prideš poceni skozi

Ja to se tudi jaz sprašujem. Poln voziček, vsega mogočega in na koncu res nizek račun. So seveda vseeno nekatere stvari, ki niso ravno poceni, na primer ti bio sokovi, ali pa ti premium izdelki iz posebnih linij. Je pa res, če primerjam s konkurenco je še vedno cenejši. So pa na primer čistila res lepo dišeča in učinkovita in poceni

res se najde kaj pametnega..grem 1x na mesec. Čistila pa kupujem samo tam.

Odkra imamo nov Eurospin na brdu hodim redno tja po sadje, zelenjavo, kruh, meso vse

Imajo dobro mozzarello? V Eurospinu sem bila enkrat in to leta in leta nazaj, takrat ni bilo nič pametnega, pa še smrdelo je notri po greznici, tako da sem si rekla nikoli več. Pa ni mi ravno najbližje tako, da vozit samo zato da preverim v tisto smer se mi ne izplača. Imam pa ta teden pot tam mimo in mogoče res skočim in zavijem še malo tja.

V Eurospinu sem bila nekajkrat, ko je prišel v Slovenijo. Takrat se mi je zdela trgovina kjer kupuje raja. Potem pa me pot dolgo tja ni več zanesla. Nato pa smo začeli z raziskovanjem Italije in smo večino stvari nabavljali ravno v Eurospinu. Vse res ceneje, kot v drugih trgovinah, v kvaliteti ni razlike, torej, zakaj res ne bi človek kupoval tam kjer več dobi za svoj denar. Imam pa preveč ljubih izdelkov, da bi vse lahko napisala. 😉

Jaz sem po službi na prigovarjanje sodelavk na hitro skočila tja (po skorja 10 letih) in sem bila res presenečena. Mi je bilo žal, da nisem imela vozička … špartglji divji, parmezan kocke, pršut, jajca … bo odlična omleta in račun, dejansko dobrih 10 evrov – samo parmezan bi bil vsaj 15 evrov takšna vrečka v drugi štacuni.

Ja mocarela je super, in male in velika. dobri so tudi zorjeni siri, imajo prav neke boljše sire, ki se dolgo zorijo, piše gor, in feta je pri njih ful dobra jo kupujemo redno. pri nas smo kar zbirčni in en bi nakupovali tukaj mocarele, če ne bi bila res dobra

V omenjeno trgovino zavijem enkrat mesečno. V večini kupujem vedno ene ta iste stvari. Sem enako probala tudi v drugih trgovinah, pa je račun znatno višji. Me prav zanima, če je to na račun kvalitete?

Meni tudi ni jasno kje dobijo razliko v ceni noter? Zakaj take razlike v ceni med proizvajalci? Jaz v Eurospinu kupujem samo v It. Je pa hecno, ko tam vidim slovenski proizvod. Nazadnje sem naletela na slovenske posušene gobe in nek gospodinjski aparat. Sem poslala mamo, da preveri, če imajo to tudi v Sloveniji, pa ni našla. A ni to zanimivo?

Tipi diskontnih trgovin ala Hofer, lidl in Eurospin niso več tisto kar so bili. Evrospin j morda res najcenejšo, pa tudi ne več toliko, da bi se samo vanj splačalo hoditi.

iskala zmrznjen bob in ga dobila v Eurospinu, nimajo p recimo pri njih zmrzjenih borovnic, tako da moram tudi v druge trgovine. V Eurospinu čistila, namaze, artičoke, olive, sire, toaletni papir in zmrzneno hrano in sokove. Sem si izračunala, da z malo več kombinacije prišparam na mesec vsaj sto evrov

Jaz ful rada kupim tam testenine, so mi res dobre. Mlado čebulo imamo zelo radi in je poceni. Pa še nekaj dobiš v Eurospinu, kar nikjer drugje ne… Lepinje. Pa naredimo čevapčiče in se ponuca. Za nekatere stvari so res dobri. Tut čistila sem slišala, da majo zlo dobra. Sem jih kupila zadnjič, ampak še nisem od takrat generalne čistke delala. Sporočim kako bo.

Res je, da je bil na začetku Eurospin malce slabše založen, ampak se je noro izboljšal. Ljudje imajo še vedno staro predstavo o njem, pa ni več tako. Sploh ne.

moram reči, da v evrospinu ne nakupujem, ker mi je od rok oziroma pač je kakšna druga trgovina stvar navade oziroma ker vedno nakupujem s starši. ko sem pred leti živela na svojem, sem definitivno kupovala v teh “cenejših trgovinah” in je kvaliteta kar se mene tiče povsem uredu. moja babi hitreje pa menjava navade, je šla od špara in merkatorja na hofer in lidl, zdaj je pa na eurospinu in najraje tja hodi.

moja babi isto! mi je tako zabavno, ko ne reče “eurospin” ampak “euroŠPIN”. vsi se ji smejimo, ampak ona ne more prehvalit te trgovine

po mojem mnenju ni neke razlike v kakovosti med eurospinom in podobnimi in kakšnimi večjimi znamkami. sem začela redno kupovat tam in dejansko mi je v tako zadovoljstvo vidt kaj vse lahko kupim in je ravno tako kvalitetno in še ful ugodno.

Jaz hodim v Eurospin po italijanske izdelke – tam mi imajo daleč najboljše torteline, jajčne testenine, da o njihovih mini picah sploh ne govorim!! Vse mini pice, ki sem jih do zdaj jedla, so bile fuuull umetne, tele pa so takšne, kot da bi sama doma naredila domače testo in ga oblikovala v miniaturne pice. Aja, pa njihove olive, najboljše eveeeer! Tako da ne razumem, kako nekateri dajejo trgovine ala Eurispin v nič, češ da imajo slabe, nekvalitetne stvari. Če je nekaj ugodno, še ne pomeni, da ni ok, daleč od tega.

…pa lahko priporočiš? Morda če veš znamko?

Enkrat sem probala tiste ki jih imajo zapakirane vakumsko v vrečkah, pa mi niso bile preveč všeč. Imam namreč problem. Olive v teglcu mi dostikrat splesnijo preden jih uspem pojest in potem jih mečem stran, kar mi gre že zelo na živce. Razmišljam da bi jih probala zmrznit.

Je kdo že probal zmrznit olive?

Pa unidve pici zamrznjeni Margherita dve v enem pakiranju, ko je testo že malo predpečeno, mislim da 1, 50 eur stane ( ne v škatlah, samo v foliji sta zavarjeni, v zamorzovalnikih) sta odlični. Nikakor ne presladki pelati gor, pa ravno prav sira. Pico seveda lahko še dodatnno obložiš po želji s čimerkoli potem. Odličnega okusa, kot bi jo sam naredil. Se Hofer in Lidl enaki rangi pice skrijejo – po okusu in sestavinah.

Pa Dolciando Snack – kopija Twixa ( piškot pa karamela palčka oblita s čokolado) iz Eurospina je tudi zakon – 5 komadov dvojnega pakiranja samo 1, 39 EUR. In sploh ni tako pretirano sladko, kot original Twix.

Jutri imajo pa sobotno akcijo 3 pistacijine lučke s temno čokolado oblite za 0,99 EUR. Moram malo zaloge naredit 🙂

Jaz tam kupujem vse, od kruha, zelenjave, testenin, vedno vzamem še kaj novega, včasih kaj zgrešim. Večinoma mi je vse všeč in me pozitivno razveselijo. imajo neke svoj eznamke, ki so res dobre, tre mulini, delizie del sole, dolciando

Moja sestra ima celiakijo in hodi po kar dosti stvari v eurospin, imajo eno linijo, ki je brez glutena in dobre stvari in dost ugodne. če sem odkrita, meni včasih ni bilo it za v take trgovine, nabasane, neugledne, neka cheap slaba hrana, ampak so začeli delat na kvaliteti ali prepoznanosti in so primerljivi z ostalimi. Oziroma če sem čisto iskrena jih v dosti stvareh prekašajo. vene pa tudi ne nabijajo v višave. Se pa hrana povsod draži, nam je največji strošek na sploh hrana. Tako kot so postale obleke zadnja leta ugodne, se je hrana podražila. Najbolj to vidim po zelenjavi in sadju,s e splača imet svojo zemljo

Jaz ful rada kupim tam testenine, so mi res dobre. Mlado čebulo imamo zelo radi in je poceni. Pa še nekaj dobiš v Eurospinu, kar nikjer drugje ne… Lepinje. Pa naredimo čevapčiče in se ponuca. Za nekatere stvari so res dobri. Tut čistila sem slišala, da majo zlo dobra. Sem jih kupila zadnjič, ampak še nisem od takrat generalne čistke delala. Sporočim kako bo.

Res je, da je bil na začetku Eurospin malce slabše založen, ampak se je noro izboljšal. Ljudje imajo še vedno staro predstavo o njem, pa ni več tako. Sploh ne.
[/quote]
FYI – lepinje imajo tudi v Intersparu

FYI – lepinje imajo tudi v Intersparu
[/quote]

Ja, samo niso od vseh proizvajalcev dobre, žal 🙂 Meni so od “tatrgovskih komercialnih” najboljše sicer iz LeClerck pekarne 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close