SIOL=KATASTROFA
Zadnje čase imamo s Siolovimi storitvami stalne težave.Enkrat ne dela telefon, enkrat internet, trenutno TV. Zadnji mesec, sem klicala že 10x pa je potem kakšen dan mir, potem pa spet sranje. Ne mislim jih vsak dan klicat in prosljačit, da naj preverijo in na koncu še plačat!!!
Ko po dolgotrajnem čakanju, že dobim vezo, pa mi rečejo, da bodo tehniki uredili zadevo,potem, pa ne duha ne sluha ne o tehnikih ne o odpravi napake. Računi pa prihajajo še vedno.
Imam pa trenutno še vezavo za še za eno leto, vendar pa čedalje bolj premišljam, da bi zadevo prekinila. Ali ima kdo izkušnje spredčasnim prekinjenjem pogodbe? In s katerim ponudnikom ste najbolj zadovoljni? (T2, TELEMACH)
pri siolu sem že 10 let, brez vsakršnih problemov
tistih 5x ko sem klicala tja, je bila krivec strela in so mi še isti dan dostavili nov modem
hitrost super, sploh sedaj ko so mi jo sami od sebe za 5x zvišali
tisti, ki imate nonstop neke probleme s tehniko, jo boste imeli tudi drugje, ne se prehitro veseliti
T-2 optika je zakon.Signal dela PERFEKTNO, pa še najcenejši je. Telemach je vredu, vendar v primerjavi s T-2 ima za isti denar počasnejši internet, kar je recimo meni zelo pomembno.
Če pa nimaš T-2 optike, imajo možnost prek oprike Telekoma.
Za telefon si v prednosti v T-2ju, ker kličeš na Telekom ceneje, kot če kličeš s Telekoma na Telekom+nekaj znancev ima tudi T-2, tako da klepetamo zastonj. Pri televiziji v mojem primeru pa ni neke bistvene razlike.
Zamenjan operaterja.Tudi če imaš še pogodbeno vezavo.Jaz sem imel iste težave, pa sem jih po pol leta skenslal.Pa sem imel vezavo za dve leti.Preberi pogodbo.Ne vem točno, toda v nekem členu ti piše, da Siol uporabniku zagotavlja kvaliteto prenosa.Na ta člen se lahko obesiš in jih enostavno lahko skenslaš.Res pa je, da jim moraš dokazat, da so bili serviserji že ničkolikokrat pri tebi.Pri meni so bili v mesecu dni najmanj petkrat.Vsakokrat sem zahteval njihovih zapisnik o odpravljeni napaki(ki pa so se seveda stalno ponavljale-zmrzovanje slike).na podlagi teh zapisnikov jim lahko dokažeš “kvaliteto” usluge.Tudi meni so grozili s pogodbenimi kaznimi,pa jim ni uspelo.
Jaz bi ti na žalost rekla enako, kot ena pred mano – že imaš sedaj take težave, jih boš imela tudi v prihodnje, pri drugih ponudnikih. Ampak ok, to je moj ugibanje.
Jaz še nikoli nisem imela takih težav na Siolu. Mislim, da imaš komunikacijski šum pri prijavljanju napake, več kot 3 dni meni še nikoli ni trajalo, da bi stvari uredili. Najbolje, da jim pošlješ mejl s svojimi podatki in napišeš, kar si napisala zgoraj … no, verjetno jim bo kakšna konkretizacija ‘ne dela’ prav prišla.
Mislim, da se ti bolj splača, da jim daš fer priložnost, kot pa da greš takoj menjat ponudnika in se zaplezaš v situacijo, kjer si več tednov brez vsega
Jaz jim pošljem mejl na tehnicna.pomoc@telekom.si in napišem kaj mi dela težave. Vedno vse poštimal.
Forum je zaprt za komentiranje.