Najdi forum

Koliko plačujete za položnico,če imate SIOL?Mi imamo samo računalnik,telefon in je položnica 42 evrov.Pa še to,da ne kličem veliko največ na navadno številko.Moti me pa to,ker hočem kam klicati in mi včasih kliče zasedeno,ne morem nikamor poklicati s eše kateremu to dogaja?Hvala

Ja, ja – se dogaja in se vsakomesečno razburjamo. Sploh s telefonom so težave – linija je kar mrtva ali pa imamo ves čas znak zasedeno. Prva pomoč je ta, da izklopiš modem za par sekund, včasih pomaga (to ti svetujejo tudi v klicnem centru). Sicer pa kličeš tja in težiš. Ne vem, enkrat, ko se mi bo dalo, bom zamenjala.

S siolom imam od samega začetka en kup problemov. Imam paket trojka. Od tega da telefon ne dela, al pa dela ampak kr na eno x cifro?! Pa da vse skup crkne . . . V 4 mesecih so mi že 3x modem zamenal. Internet pa itak skoz prekinja . . .
Siol nikoli več
Plačujem pa 36€

tudi jaz imam SiOL in imam iste simptome z telefonom, a stacionarnega večinoma ne uporabljamo več.
SiOL ima kar tak mačehovski odnos do nas uporabnikov, jim je potrebno večkrat težiti de se spravijo h delu…
pa nekateri njihovi tehniki imajo znanje na nivoju NIČ, sramota da mora uporabnik sam popravljati njihove napake.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Jst sem pri siolu mam internet in Siol tv seveda na Optiki.. 😉 Sem zadovoljen uporabnik edino nekaj težav je bilo s tv drugače internet dela ko šus… plačujem pa preveč 59€ edino s ceno nisem zadovoljen..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close