SIOL TV
Pred novim letom je crknil najprej komunikator, tisti straaaaaašni S-box, sranje od sranja. Ga nesem na servis, ki ga seveda ni v našem kraju in moram lepo v LJ. Vprašam, če mi povrnejo potne stroške, ker tisti drek je še v garanciji, se mi samo režijo. Vprašam, če dobim nadomestnega – se mi samo režijo. Se pač znajdem sam, da nismo 2 mes brez TV, a ne, nafehtam soseda, da mi posodi ta star sagem. Konec januarja (cel mesec!!) pokličejo, da je čudo od Sboxa popravljeno. Grem iskat, prinesem domov, dela 4 ure – crkne. Pokličem na SiOL in jim povem kako in kaj in da še enkrat definitivno ne grem v LJ in da naj zorganizirajo prevzem, kot vejo in znajo, ker je zadeva v garanciji.Pošljejo enega njihovega serviserja, da prevzame, še vedno čakam na S box, menda je napaka na daljincu, kao. Vsega skupaj sem brez Sboxa od 29.12.2011?!?!?!??!!?!??!?!
Vmes gledamo TV preko starega sagema. 3 dni nazaj ne dela en program, včer ne delata 2, pokličem SiOL, se čudijo ko ne vem kaj, po 2 dneh “servisnih posegov” mi ne dela 5 programov in funkcija, s katero izbiraš podnapise. WTF?!?!? Za kakšne kretene točno nas imajo?!? Prejle sem vprašal unga na informacijah, če lahko za 2 mes, kar sem brez Sboxa ne plačam naročnine – itak, da je samo dol dal :((( ker o “napaki” nima pojma :(((
Kaj to pišete? A sem jaz z lune padla?
Ko je meni lani komunikator crknil, nisem nikamor nič nosila. Pokličem na siol in povem, v čem je težava. In da želim čimprej spet vse, da dela, ker rabim, pa službeno, pa … Ker je bil ravno petek popoldne, se začnejo nekaj izvijati, jaz pa jezna ko ris … in ok, pridejo enkrat naslednji teden. mah, sem v ponedeljek zjutraj spet klicala, takoj ob 8.00 , zahtevala servis in povedal, da za tiste 3 dni pričakujem oprostite plačila. Ni bil ravno navdušen, a je rekel, da bo zabeležil. In sva končala. Čez eno uro so prišli, odnesli sta komunikator in ga nadomestili z novim. Čez en mesec sem dobila obvestilo iz Siola, da moji reklamaciji (oprostitvi plačila za 3 dni) ugodijo, čeprav sem tisto v resnici izrekla čisto v afektu. Plačala pa nisem nič za nov komunikator. A mi govorimo o isti stvari?
Pozdravljeni,
Naš nasvet je da zamenjate ponudnika storitev in izberete podjetje Telemach. Pri televiziji vam nudimo dve možnosti, in sicer možnost gledanja digitalne televizije preko PCMCIA modula – vse boste upravljali preko daljnica za TV – ali preko zunanjega sprejemnika, ki vam bo povzročal mnogo manj težav kot SIOLov.
Servisov pri naših storitvah načeloma ne boste potrebovali, v kolikor pa pride do problema vam zagotavljamo mnogo hitrejši odzivni čas, kot ga imate pri SIOLU. Če bo potrebno se bo tehnik oglasil pri vas in vam ne bo potrebno se voziti naokrog.
Prav tako je bil naš klicni center v raziskavi v raziskavi Zveze potrošnikov Slovenije ocenjen kot najboljši, zato nam lahko zaupate, da bomo vaše težave hitro in prijazno rešili najhitreje kot bo mogoče.
LP, miha
Telemach
Forum je zaprt za komentiranje.