Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija siol trio mega paket ali t2 t4 king

siol trio mega paket ali t2 t4 king

Smo na siolu internet 15/5 Mbits plačujemo 60eur.
Kakšne so vaše izkušnje na T2, razmišljamo, da bi prešli iz siola na T2.
Kako imate vi, ste zadovoljni s T2.
Hvala in lep pozdrav.

Več kot 10 mb dl nima smisla in z mega paketom te ne pride več kot 50 €….prav tako nima smisla menjat ponudnika….Siol je pač brez konkurence..še vedno….žal….

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

t2 je fajn to, ker lahko kadarkoli prekineš pogodbo brez kazni, jaz mam t2 in zlo zadovoljen. imam net+telefon, tv pa ne ker ga ne rabimo pa je račun okrog 30 eur

kolega ima še tv pa še gsm pa mal hitrejši net kot jaz (1mb/1mb) pa plačuje okrog 50 €

je pa tko, da plačane hitrosti nikoli ne boš 100% izkoriščala. žal

Za 46 € imam pri Siolu 10mb/1mb + 120 programov…….in JE res, da lahko vso hitrost izkoristiš….na Arnesu se da vse preverit… je pa res, da prižgana TV vzame okrog 3 mb….na torrentih mi brez problema vleče dol z 500-700 kbps…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Za 46 € imam pri Siolu 10mb/1mb + 120 programov…….in JE res, da lahko vso hitrost izkoristiš….na Arnesu se da vse preverit… je pa res, da prižgana TV vzame okrog 3 mb….na torrentih mi brez problema vleče dol z 500-700 kbps…[/quote]

no, sej tolk plačuje kolega za vse 4 zadeve (mislim da se paket imenjuje t4). Kolikšno hitrost ima pa žal ne vem. je pa fuul zadovoljen

Doma imam siol s HBO in plačujem 55,00 EUR (trio).

Mami ima T4 in plačuje ok. 50 EUR. Vendar ima blazno velik kablovja. Vsakič ko se bilska ji gre ta glavna škatla od T4 ali pa škatla za televizijske programe.

Glede na to da smo včasih imeli telemach je bil do sedaj še najboljši ponudnik in nobenih dodatnih škatel ni bilo. Pa ugoden je bil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close