Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Siol…..jezna ko pes vsak dan

Siol…..jezna ko pes vsak dan

Za pop…. tole, čisto vsak dan začne slika zmrzovat in to ponavadi takrat, ko te nekaj najbolj zanima, pri poročilih, konec filma….predvsem zvečer. Ne pomaga, če izklopim in čakam, ev. občasno dela samo SLO1, ostalo ne. In to potem traja tja do 15 minut. Smo pa iz Goriškega konca. Je tudi drugje tako??

Prvo probaj resetirat modem.Izkluc ga za 10 sekund pa bos vidla ce je kej drugac.

Če ne pa gor poklic na siol pa bodo preverili.Zdaj mogoce imaš prepocasno linijo in ti bodo malo pipco odprli.Ce imas pa na 2 televizorja je pa mozno,da imas pa samo en kanal odprt in ti zmrzuje to je meni delalo pa sem poklical so mi odprli se en kanal in zdaj dela tako kot mora.Vcas malo zmrzuje takrat resetiram modem in je za nekaj casa spet dobro.

Gor poklici na 080 1000 so ti na voljo 24 ur na dan pa ti bodo zrihtali.Ti samo gor poklic in opisi problem.

Vsekakor kontaktiraj njihovo pomoc za uporabnike, ker dejansko je zate ta storitev neuporabna.

Je pa problem verjetno povezan s siolovo infrastrukturo. Ker to, da imas tezave ravno ob konicah (vsi gledamo TV zvecer), kaze na tezave pri prenosu podatkov do tvojega doma. Sklepam, da imas ADSL? Nisi edina s to tezavo! So bili ze zgodbe uporabnikov, kjer siol ni bi sposoben resiti problema in so zato jezni uporabniki raje odpovedali narocnino na TV. Predlagam, da odpres vprasanje na siolovem forumu, kjer sodelujejo tudi zaposleni na siolu.

Jaz nisem pri Siolu, ampak nekje drugje in je ista zgodba. Pomaga (no, vsaj pri meni), da modem iz elektrike (ne samo, da ga ugasneš), potem se kanali (“čudežno”?) vrnejo. Dokler tega nisem vedela, sem gledala samo SLO1 in SLO2, he, he.

za ajdoviščino ti lahko povem, da poznam vsaj dva, ki imata hiši v centru Ajdovščine in so imeli ali pa še vedno imajo težvae s Siolom. nagaja (l) je net, pa tud telefon ima občasne motnje.

jaz sem iz Ajdovščine, mam T2 in del ak urca. Kolega isto. T2 trojčk in dela na polno brez težav

Smo sicer pri siolovi konkurenci, ampak imamo isti problem. S tem, da prekinja tudi internet. Klicarimo že od maja. Napaka je bila na sami infrastrukturi in so prišli iz Telekoma parice na zunanjih kablih zamenjat. Letos že 2x.

Pojt na youtube pa vpiš pofukan siol!!!!! En dec se jezi glih zaradi tega. :)) Ver funny. Priporočam 😀

pa pri nas dela brez problemov. Tri televizije v hiši in “kvadratkanja” res zelo redko. Internet in telefon tudi bp. Smo pa (pravijo) blizu centrali. Verjetno bo res, kot ti pravijo zgoraj, problem v siolovi infrastrukturi, saj sem na goriškem že slišala podobna pritoževanja kot je tvoje. Pokliči jih obvezno. Običajno se zelo hitro odzovejo.

Če me pa kaj razpizdi je pa predlog, da naj vse odklopi pa nazaj priključi.
Sej bi to še naredil, da traja 5 sekund ne pa 5 minut. Sredi najbolj zanimivega dela filma…

Klicanje na njihove številke…po mojih izkušnjah sem klicala oz. čakala na zvezo 30 minut…pa ne enkrat.

Rešitev…mi smo se odjavili, ker je šlo preko mere dobrega okusa.

Okolica Celja. ISTO. Za znoret. Klicanje ne pomaga vedno. Treba bo zamenjat dobavitelja ali pa vse do kraja odpovedat. Tako ali tako samo ukinjajo programe.

Zahtevaj da ti po možnosti zamenjajo modem pa bo uredu.

Jaz imam Siol in dela vse kot mora delati. Sem pa iz okolice N.Gorice.

Pri izključevanju modema je tako…imamo dve televiziji v hiši, ena spodaj, ena zgoraj in res mi ni do tega, da sredi noči skačem dol k tašči in izklapljam modem, ker je spodaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close