Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sinusi..

sinusi..

Objava čaka odobritev

Kamagra 100 Chewable Tablet

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

prednisone 250 mg prednisone 20 prednisone 10mg buy online
https://prednisonet.com buy prednisone from canada
buy prednisone 10 mg prednisone tablets 2.5 mg prednisone capsules

Vem da ne boste verjeli, ampak če ima kdo izkušnje z obolelimi sinusi sem to jaz. Že vsaj 30 let se borim s to nadlogo. In EDINO kar dejansko učinkuje je “inhalacija” ženskega mednožja. Če si ženska vsaj dva dni ne opere svoje lule, je to najboljše, saj se tam proizvede “aerosol” ki popolnoma odpre sinuse. To moraš vohat vsaj 3x na dan po 10 minut in to sinuse očisti u nulo. Vem da se boste smejali in  ne boste verjeli, ampak to je preizkušena metoda in deluje 100%. Poizkusite! Škodovalo definitivno ne bo.

Odgovor na objavo uporabnika
pizdin zos raztura, 17.08.2022 ob 07:45

Vem da ne boste verjeli, ampak če ima kdo izkušnje z obolelimi sinusi sem to jaz. Že vsaj 30 let se borim s to nadlogo. In EDINO kar dejansko učinkuje je “inhalacija” ženskega mednožja. Če si ženska vsaj dva dni ne opere svoje lule, je to najboljše, saj se tam proizvede “aerosol” ki popolnoma odpre sinuse. To moraš vohat vsaj 3x na dan po 10 minut in to sinuse očisti u nulo. Vem da se boste smejali in  ne boste verjeli, ampak to je preizkušena metoda in deluje 100%. Poizkusite! Škodovalo definitivno ne bo.

bolnik kekec nehaj

Pisker vroče vode pa brisačo na glavo pa te garantirano oddihta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close