sinu stanovanje
Pozdravljeni,
že veliko let je odkar sem ostala sama z dvema otrokoma,ostali moji so že vsi pokojni. Sta že oba zaposlena, hči že ima tudi svojo družino in živi v drugem kraju. Sin živi pri meni. In kje je problem? Pooblastila za razpolaganje z mojimi financami sem že uredila pri Banki. Pooblaščen sin. Kako pa naj izpeljem, da mu zapustim stanovanje po moji smrti. Ali napišem uradni dopis, ki ga naslovim komu (ali Upravni enoti ali moram do notarja). Kakšen je postopek? Zanima me predvsem zaradi tega ker se o tej zadevi ne morem posvetovati z nikomer. Otrokoma sem že omenila, pa je vedno isto, mami pa saj je še dovolj časa, pa saj še ne boš umrla. Ne gre samo za to, kaj pa če slučajno zbolim, ali pride kaj drugega vmes. Sem dve leti pred upokojitvijo. Pa da še zapišem, da se z otrokoma razumemo, ni skrivnosti, odnosi so lepi in srčni.
Hvala Vam, če si boste vzeli čas tudi zame.
Lep dan Vam želim.
toygirl, hvala ti za nasvet in prijazne besede. Vse lepo ti želim. Res je moja odločitev. Če bom še imela kakšno vprašanje se mi le oglasi. Bom vesela, da je še tu nekaj ljudi, ki trdno stojijo na svojih nogah.
Ti D pa meni postavljaš vprašnja, vprašanje sem postavila jaz, mar ne?
Zakaj si se sploh odzvala/l na moje sporočilo – pa ne mi težit s takim pisanjem. Iskala sem resnično samo nasvet, pa ne od vsakogar, ki tega ni sposoben dati. Veš izgubila sem v roku štirih let sestro, mamo, brata.
Sem pa vesela, če še imaš ti svojo družino. Tu mislim na vse tiste, ki jih na žalost jaz nimam. Hvala Bogu, da imam dva otroka!!!
Forum je zaprt za komentiranje.