Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sinova poroka

Sinova poroka

Je bila cca 7000€ tuto kompleto…moji starsi so dali “za darilo” 3000€, njegovi nic. Ostalo je bilo iz kuverti in se je vse lepo povrnilo 😉 se za dopust je ostalo 🙂

OK, daš, kolikor lahko. Kako pa to narediš, ko imaš 600 E penzije, pa 2,3,4, ali celo več otrok, ki bi se radi poročili? Moj 1. se je poročil pred leti, je dobil za darilo 1 mojo plačo. Ravno tako 2. otrok.

Reči hočem, darilo daš po svojih zmožnostih. Če pa otroci želijo razkošno poroko, naj si jo financirajo sami. To NI dolžnost staršev!

Odgovor na objavo uporabnika
Takojčica, 10.12.2020 ob 20:21

25 let nazaj, oba študenta, hotela sem razkošno poroko, delala sva kot budale preko študenta, nisva imela niti avta niti stanovanja, eno sobo pri starših. Na poroki je bilo preko 120 svatov. Nepozabno do 8h zjutraj. Še danes drži, pa tudi stanovanjski problem sva rešila in tudi vsak svoj avto imava. Vse bomo imeli, živeli bomo pa od spominov ne od keša! Če imaš, jima daj, če nimaš, ne daj. Tojto

Tocnoo tako jee ??

Čez pet ali deset let po poroki ti bo žal vsakega denarja ki ga boš dala. Srečno!

No, in kako se je izsla ta poroka?

Pa saj itak gostje prinesejo darila, ponavadi kar v denarju in se kar nekaj povrne. Najbolj trapasto mi je biti vabljen na poroko kjer se škrtari (pa ne zaradi nuje) darila pa ni problem sprejeti. Se mi je že zgodilo, ženin vesel ker se ni veliko popilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close