Singapore
Lep pozdrav!
Pred priblizno dvema mesecema sem nekaj dni prezivela v Singapurju. Moram rect, da sem bla kar navdusena nad mestom. Ogledala sva si indijsko cetrt (zanimivo, predvsem trznica), manj pa sta me navdusili arabska in kitajska cetrt. Ta del nima duse, zdi se mi kot da je vse narejeno bolj za turiste. V indijski cetrti vse lepo disi, pa ljudje so ta pravi za tisti del. Zanimiv pa je tudi sprehod v okolico velikih stolpnic, bogatejsi predel mesta,…
Midva sva za prenocisce (kar dobra lokacija, okolica Orchard road) placala 32S$ za noc za sobo. Soba je bla sicer cista, s tusem in klimo. Dobila sva tud zajtrk, toast z marmelado.
Ce te se kaj zanima v zvezi s Singapurjem pisi
D’Simple Boarding House na Loke Yew St 24S$ soba z ventilatorjem in 30S$ AC.cenej skoraj ne morš najt-kar v redu z svojim tušem in skupen sekret-cena za dva
okoli bugisa maš tut cel kup GH sam so dražji
na changi letališču dobiš zemljevide in info material pol se pa odločiš kaj si greš pogledat
obvezno pejt na NIGHT SAFARI
pir je najcenej okrog 700sit(v vietnamu je bil cirka 35)
🙂
Pozdravcek, sam sem stanoval na Bencolen street…tam je veliko poceni nastanitev…nekatere niti ne prevec primerne a poceni. Sam sem se odlocil za manjsi “hotel”( najnizja hisa v ulici), kateri je malenkost skrit pred vellikim modernim hotelom na desni strani ulice, ce prides iz Orchard ceste. Imena zal ne vem, cena pa je bila 20 USD/ noc-zame edino sprejemljivo.
Vse pac odvisno od tega koliko lahko zapravis…jaz sem se odlocil, da za prenocevanje cim manj 🙂
L.p A
mene je navdusila MRT [mass rapid transport], podzemna. fajn lokali na nekaterih delih podzemne. obvezno na night safari kot je nekdo ze rekel, tudi zivalski vrt ni slab. obvezna je Sentosa [otocek], kamor se peljes z gondolo pa akvarij, kjer ribe plavajo nad tabo. drugace pa… tehnicna roba je cool, hrana yummy, sploh na Orchard Road [ne boj se, eni MRT postaji se rece Orchard Road].
drugace pa ti priporocam da gres se v malezijo in Kuala Lumpur [postavi se pred Petronas Towers – Twin towers ooooooooooooooooo] in pa Tioman Island – otok na vzhodu malezije. ful mir, kristalno cista voda, kak kuscar v potoku, milijon metuljev, fajn za pocitek… pa kak trip z ladjo tam.
fajn je vse tam.provokator napiše:
>
> Pozdravcek, sam sem stanoval na Bencolen street…tam je
> veliko poceni nastanitev…nekatere niti ne prevec primerne a
> poceni. Sam sem se odlocil za manjsi “hotel”( najnizja hisa v
> ulici), kateri je malenkost skrit pred vellikim modernim
> hotelom na desni strani ulice, ce prides iz Orchard ceste.
> Imena zal ne vem, cena pa je bila 20 USD/ noc-zame edino
> sprejemljivo.
> Vse pac odvisno od tega koliko lahko zapravis…jaz sem se
> odlocil, da za prenocevanje cim manj 🙂
> L.p A
Forum je zaprt za komentiranje.