Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sin se samozadovoljuje pri 11 letih!

Sin se samozadovoljuje pri 11 letih!

Včasih je to veljalo z hud greh. In tudi je!

Sporoča: NE POTREBUJEM TE!

Imaš res tako introvertiranega sina?

to je tudi odlična zaščita zoper rane bolezni (nrp rak), saj so celilce prepucija zelo občutljive in dovzetne z aokužbo. S pomikanjem kožice gor/dol pa prihaja do trenja, višanja temperature in posledično celice prej odmerejo, kot bi same, in se nadomestijo z novimi..preventiva simpatizer, preventiva

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

aja in zunaj v naravi, pri sosedu….si tudi tam dirigirala kaj in kako ..? madona, saj to obravnavate huje kt kužnost…. k bo punco domov prpeljal bo ka konc sveta – armagedon…

pa saj niste resni no

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Pa kaj si ti 24/7 bla prikovana s svojimi sincki za roke al kaj? Spala si z njimi do 18. leta? Tusirala si se najbrz tudi z njimi, ne??! Ja, ja sej vem da mogoce ne mores verjet, ampak tvoji so si ga sigurno tudi drkali redno, pa si ti lahko zatiskas oci kolkr hoces!
A ja, pa se to! A pred vsemi ostalimi sredi dnevne bi pa zate blo normalno, al kaj??!
Pa kasne maste nekateri, clovk ne more verjet!

7 let stara sem si jo na bideju z vodo špricala in me je že požgečkala.
Zakaj si ga ne bi 11 letnik drgnil.
Kaj je z vami narobe?!

Samo da ni kakšna spolna zloraba, je važno.

In obvezna je strpnost pri morebitnem pogovoru, pa prijateljska naravnanost, mogoče je prekrut zanj, pa bi blo bolje rečt, da nisi vidla ali da nisi vedela, kaj dela, vendar laž mora bit vedno prepričljiva, da te ne bo zasovražil kdaj. Pomsli nanj, kako se počuti nemočnega, ker si ga ujela.

Ne misli si, da on ni nikoli videl ali slišal tebe in moža v akciji!
Samo da je bil toliko fer in vaju ni šel gledat v spalnico!

S kakšno pravico mu sama kaj očitaš. Verjetno pri vas nimate ključev.

Kaj pa če sta mu vidva z nespoštovanjem njegove pravice do spanja zbudila spolno slo ? Sebe ne vidita.

In danes otroci prej odraščajo, samozadovoljevanje pa je prisotno že pri ranih 5 letih.

Ker to se lahko dela samo v svoji sobi ali kaj? V kopalnico se tudi nikoli ni noben zaklenil?

Seveda je normalno, starši, katerim se to zdi nenormalno, so sami nenormalni. Jaz ne vem, al mislite, da je zasebnost neki za na kruh namazat al kaj?

Ta tvoja dva sinova sta verjetno zafrustrirana na polno, ampak očitno tega ne vidiš. Pr taki mami bi tud jaz bil. Če si ga hoče metat pri enajstih, si ga naj pri enajstih, sploh nobenga problema ni. Kaj starci najedate z enimi nevidnimi arbitrarnimi mejami? Povej EN dober razlog, zakaj pri enajstih še ne. Enega. Nimaš ga.

“Premajhen je še” ni nič od nič, to so neki tvoji napačni in nepotrebni predsodki.

Ja, bog ne daj, da otrok pri čem ne bi potreboval starša ali bi kaj poskušal nardit sam, vsakršno sled samostojnosti je treba zatret takoj, samo tako bo ta otrok postal pripadnik edine prave politične stranke.

Veš kaj, če te to moti, imaš pa predvsem ti problem. Čisto normalno je, da otrok starša vedno manj rabi. Ob takem mišljenju ni čudno, da so “tamladi” pri štiridesetih še v hotelu mama, starci z mejno osebnostno motnjo se jih pa oklepate in čustveno izsiljujete, ker sami ne znate živet.

Jas sem imel 4 sošolce ki niso še bili v puberteti pri 11 letih.To je povsem še kar pogosto.Veliko otrok se že pri 11 letih samozadovoljuje jas sem se tudi.Pač tvoja otroke še nista v puberteti s možgani ampak to pride pri takih okoli 13 leta.

Puberteta in samozadovoljevanje nimajo nič skupnega. Jaz sem začela pri sedmih letih (sicer ne ful pogosto, a se spomnim), v puberteto (menstruacija) pa sem prišla zelo pozno.

Men ga je sestra drkala na roke ko sem bil star 8 let, pa je prav pasalo hahah

ja, je normalno. kaj vdirs v njegovo sobo, zakaj mu ne pustis zasebnosti. nikol nisem razumela taksnih mam. to mu bo ostalo v spominu do konca zivlejna.

Aha, in potemtakem naj zaskrbljena mamica steje dlake in preverja dolzino lulcka, da bo sin dobil dovoljenje za samozadovoljevanje??! Hahhaha, saj nisi resna! Seveda je normalno!
[/quote]

Ni normalno. To je bolezen jo ima in rabi psihiatra nujno

Ni normalno!!!!takoj pojdi z njim na urgenco in mu ga tam pred vsemi f.ukni na roke, pr.sica grda!!!!

Hahahah…

Jaz sem se zacela pri 8. Prvic mi je po pomoti prislo ko sem se drgnila….potem pa namerno ker sem ugotovila da je res super filing. Pusti ga pri miru in trkaj na vrata. Tista zgoraj ki blodi da se njen pri 11 se ne ker je premali se pa slepi 😀

Ali se lahko zaradi samozadolovanje lahko ustavi rast

Meni se to zdi čisto normalno. Kakor se spomnim sem si ga že pri desetih drkal. Spomnim se, da sem si na skrivaj oblačil najlonke od mamice, kar me je še dodatno vzburilo.

Ma ste pokvarjeni! Našeškaj ga in opsuj, da bo vedel, da je storil gnusoben greh. Naj počaka na poroko!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close