Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sin je jasnoviden

Sin je jasnoviden

Vedno, ko s sinom govoriva o stvareh, recimo o tem, da ima prijatelj prehlad, ga on dobi naslednji, enkrat je rekel, da je bila v hrani v šoli baje salmonela, potem je celo noč bruhal, včeraj spet, pogovarjala sva se o pomaranča, kako so dobre, danes sem kupila. Sin je čarovnik!! Vedno se vse uresniči, rekel je, da bo letnik naredil in res ga je. Omenil je boleče grlo, bila sem prehlajena naslednji dan,-začaral me je.

Odgovor na objavo uporabnika
Uzaljena, 02.09.2025 ob 14:32

Vedno, ko s sinom govoriva o stvareh, recimo o tem, da ima prijatelj prehlad, ga on dobi naslednji, enkrat je rekel, da je bila v hrani v šoli baje salmonela, potem je celo noč bruhal, včeraj spet, pogovarjala sva se o pomaranča, kako so dobre, danes sem kupila. Sin je čarovnik!! Vedno se vse uresniči, rekel je, da bo letnik naredil in res ga je. Omenil je boleče grlo, bila sem prehlajena naslednji dan,-začaral me je.

Si pozabila vzeti tablete koza zarukana? ???

Spet ti. Nimas drugega dela a?

Naj se dogovori na kaksni Tv za prime time termin bi se sluzil kaj s tem zdaj mislim da tako ni neke konkurence na tem podrocju po dolocenih aferah ima sanso da prevzame primat. Drzim pesti

Ali mu je ime Blaž?

Loto št.?

Tisti, ki so jasnovidni, o tem ne govorijo.

Jaz sem tudi jasnoviden. Pravim, da se bo že čez manj kot 2 uri znočilo.

Vidi kaksne stevilke? Npr 5 stevilk + 2 dodatne?

Sprasujem za prjatla

Uzaljena, nik si pozabila zamenjati. Ups!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close