Šimuni – Pag
Zdravo,
smo 4 članska družinica (otroka: 3 leta in 9 mesecev). Za prvomajske praznike bi radi odšli na en miren, sproščujoš dopust, brez velike gneče, gostilnic, turistov,… zato smo si izbrali kraj Šimuni na Pagu. Preko interneta sem izbrskala nekaj apartmajev (zelo malo, mislim da cca. 6 bi jih prišlo v upoštev, saj iščemo varianto app 2+1). 4 imajo že zasedeno, 2 še nismo dobili… zato me zanima, ali mi lahko kdo posreduje še kakšno kontaktno številko apartmajev v Šimunih oz. kam bi se še lahko obrnila (morda kakšna agencija).
Hvala!
žabica
Šimunov načeloma ni zaslediti v prodajnih katalogih turističnih agencij. Obrni se adriatika.net ali kakšno hrvaško agencijo.
Šimuni so pač redek primer, ki se ne prodaja na klasičen način. So pa zato tako privlačni, posebej del kampa in tista plaža tam :)))
Lep dopust želim in veliko uspehov pri iskanju!
Tudi meni so bili Šimuni zelo všeč je pa res, da smo za apartma plačali kar nekaj več, kot mogoče kje drugje na Hrvaškem. Je pa večina apartmajev oz. hiš zelo lepih – nekatere že prav luksuzne.
Probaj se obrniti mogoče na turistično skupnost tel. 023 697 437 in sigurno ti bodo lahko pomagali – ali da ti sami posredujejo kakšne naslove ali pa naslov od kakšne agencije čepras se ne spomnim, da bi bila tam kakšna agencija, saj vse kr je v Šimunih je ena trgovinica, 3 restavracije in pekarna.
LP
draga družina, poskušal bom prijazno in nežaljivo pojasniti kako je z šimuni.otroški eldorado.manj kot 100 deibelov čez dan ni.ne toliko zaradi otrok, kot zaradi hok žurerjev in italijančkov.
tam letuje sva moja žlahta, in ni šans da grem tja.sem zelo strpen do otrok / nekdo na tem forumu je že predlagal da če decibiliranju ni konca ne kraja se maščuj z soviji,če jih seveda imaš-jaz jih nimam, ker ze poročen z gopodično literaturo.najprej štalca, kariera, potem pa družina.za abrahama! / kot moj italijansko – slovenski sosed captain $ luksuzne ameriške križarke.
razumite ta post kot že hočete, miru poleti kakorkoli se gre ni nikjer.še najmanj na hrvaškem.
sem bil nekaj dni v kranjski gori , in v sredo je 2 mulem skoraj uspelo po nekaj kilometrih tekanja spraviti me ob živce.upkniti sem se moral jaz / iz otoka ker bi bil drugače dobri vojak švejk moker / knjiga /
še sem na taktiko – zmaga kdor ne hiti.ob 7 sta mulc odšla, in jaz sem se v vodi in z švejkom zabaval do 10.
zato ne kvasiti take.mir v sezoni?
pokorno javlja
lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.