Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šimuni Pag vs. Biograd na moru

Šimuni Pag vs. Biograd na moru

še vedno razmišljamo kam. Vsaka informacija, nasvet, ideja o Šimunih in Biogradu je več kot dobrodošla. Z iskalnikom sem že vse prebrala. Zanima me plaža, senca, možnosti za otroke, pomol za skakanje itd…

HVALA

Že nekajkrat smo bili v Šimunih in tudi letos gremo. Plaže je droben pesek, nekaj tudi mivke, senčka je bolj ob robu ampak malo. Z senčko si pomagamo z tistim šotorčkom za senco in je fajn.Pomol je tudi . Mi imamo majhne in tudi večje otroke im smo vsi zelo zadovoljni. senčke je pa v kampu kar veliko. Tudi peskovnik je za otroke in igrala.

Jaz ti priporočam.

Biograd na moru je sardinija (z malim s). Nekomu sem to povedal pred odhodom in po prihodu je točno vedel, o čem govorim.

velika gneča? tega se bojim, takih počitnic si ne želimo. Vendar nas mami kamp ob mestecu in pešpot ob morju, kar je edini minus v Šimunih.

je res taka gneča? kaj to pomeni? v kampu, na plaži ??

Šimuni so odličen kamp. Glede sence je tud ok, samo ne čisto ob obali – tak da bi se lahko otroci v morju igrali v senci. Gneča je pa res, sploh če greš julija al pa avgusta.

Lp

vrnili smo se v soboto, plaža super tudi za otroke, najde se tudi senca, prejšnji teden gneča zmerna … kako je v sezoni, ne vem.

Šimuni so sardinija na kvadrat

V biogradu imaš zaliv z mivko, ki je blazno poln in posledično tudi dokaj umazan, mene ne dobiš tja. drugače pa je morje čisto,ker je dokaj odprto, letos že zdaj zelo toplo, prostora na plaži pod borovci in v kampu- kjer je tudi nekaj sence, je dovolj, kamenje je nasuto, dokaj pikasto, razen na plaži blizu mesta, kjer pa je zame morje že preumazano, sem pa bolj občutljive sorte. So pa tudi pomoli za skakanje, tobogan, pendolini, stena v vodi…vse kar češ pač. Pa ponudba hrane na plaži je dobra in dokaj poceni, trgovina je tudi na plaži. kar se pa tiče gužve je pa tako, bolj kot je praktično, več je gužve in obratno. Meni biograd glede tega ni posebaj problematičen, ker je veliko prostora in možnosti, edino, če greš zvečer v mesto, pa komaj hodiš po promenadi, tako da, če imaš male otroke, je treba pazit, da jih v množici ne zgubiš.

hvala za vse informacije. Še vedno ne vemo kam 🙂

pejte kamorkoli, razen v biograd, če vam je muka zaradi gneče. nas je odneslo po 2 urah – nikoli več.

Mogoče poiščete še kakšen kamp na Pelješcu (npr. okoli Orebiča).
Normalen kamp + sprehod zvečer je npr. v Novigradu (Sirena), ampak morje je pač bolj Istransko… (ni umazano, je pa motno – jaz to razlikujem, večina pa najbrž ne).

Aja, mogoče Kovačine na Cresu (na robu mesta Cres); potem Murter – kamp ob Slanici (se da tudi zvečer v mesto Murter)

V Šimunih se je pač treba odpelat do novalje. Drugač mi ja pa kamp ob ogledu bil všeč.

Tale tudi ustreza kriterijem, mogoče na makarski rivieri najdeš še kakšnega:

Pa mogoče še kakšen v Šibeniku, Trogirju in okolici.
Toliko, po mojem skromnem znanju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close