simply shapers – čudežni modrček
Zdravo!
Mene zanima ali je že mogoče katera probala simply shapers – čudežni modrček brez naramnic iz top shopa.
Imam namreč zelo majhne prsi (70 A) pa me zanima ali ta modrček kaj poveča prsi?
Ali poznate mogoče še kakšen modrček, ki bi mi vsaj malo povečal prsi?
Ali kakšen nasvet mogoče?
Kakšne operacije ne pridejo v poštev!!!
Hvala!
LP!
Tudi jaz imam majhne prsi. Kupujem si podložeen modrče in sem z izgledom čist zadovoljna. Imam tudi enega s silikonskim vložkom in tist mi pa res poveča vso zadevo, da mi je včasih kar malo neugodno (ker me pač vsi poznajo kot ploh).
Drugače pa imajo v H&M luštkane modrčke tudi za nas in sem super zadovoljna z njimi. Lepo oblikujejo prsi in nič nikjer ne visi in se ne vdira (kar se ti tudi lahko zgodi).
Simply Shapes pa ne poznam.
Hm, nasvet pa: ne sekiraj se. Taka si in taka boš ostala. V nosečnosti se ti povečajo 😉
Če mene vpršaš – dobro oblikovan, RAHLO podložen modrček in predvsem vzravnana drža, pa bo vse v redu. Nobeni wonder-nevemkaj ne pomagajo, če spustiš ramena proti popku, spodnji del trebuha postineš nekam naprej in povesiš glavo (ne me zdaj napadat, prosim, ampak vidim, da vsaj dve tretjini žensk na cesti zavzame tako držo). Pa nobenih povštrčkov, ker potem pa tipom “vse dol pade”, če (ko) se slečeš in vidijo realno stanje. Nima smisla prikrivati dejstev, dovolj je, da jih malo olepšaš in lepo zapakiraš. :-)))
Forum je zaprt za komentiranje.