Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice SIMONOV ZALIV IZOLA

SIMONOV ZALIV IZOLA

Na žalost se naši turistični delavci ne potrudijo da bi pritegnili domačega gosta in ti npr. v Simonovem zalivu NAJPREJ pokasirajo parkirnino 5 evrov, s tem da na listku piše da ne odgovasrjajo za ni – koga potem plačujemo, potem pokasirajo vstopnino, potem pa vidiš umazano morje, plažo posejano z deteljo da ti otroka 100 procentno popikajo čebele, v gozdiček v največjo senco nabašejo gasilske mize in stole, v Plaža gostilni itak nimajo driobiža za vračilo, zato si ne moreš privoščiti pijače, natakarice in natakarji svojo zaljubljenost izkazujeji kar za šankom, bi se vsaj odmaknili v garderobo…, za tobogan pa tudi ne vem čemu še dodatno plačilo, saj sta oba že temeljito zelena od alg in jih prav nič ne vzdržujejo. Bazen spodaj postaja mini kopališče s čisto vodo za otroke. Ko vse to vidiš in doživiš, bi bilo najbolj fer, da bi na vstopu v kopališlišče pisalo :- ZA TISTE KI SI UPATE VSTOPITI JE VSTOP PROST, ČE SE BOSTE NAMAKALI V NAŠI SVINJARIJI PA VAM PLAČAMO 10 EUROV.

Zanimiva izkušnja. Po tem me pa sploh ne mika več, da bi odpotoval v Simonov zaliv…

mene niti ne mika, da bi šla dol gledat, ker je že samo po sebi umevno, da kej prida ne more bit, če čez vikende ves folk brez domišlije dol rine

une par km morja, ves hohštapleraj in raja dol in nej bo čisto – utopija

hm, al3ksandra, ti si pa tol ful resno vzela – pri meni je bil poudarek na “potovanju”…
Drugače pa-da bi hodu na slo obalo-no ja, če bi bile zaprte meje, tako pa….(joooj, da ne bo pomote-ne zagovarjam Hrvatov, res ne.)..
Sicer pa: za hohštapleraj priporočam Portorož – le težko najdeš mesto kjer bi lahko tako brezvezno porabil še več denarja..no, mogoče Bled..pa ta je vsaj lep..

no ja, tale potovanja so mogoče res en širok pojem :))

so ljudje, ki se hudo neradi premikajo in takim je pol že vse potovanje, tile forumi res kr jokajo po administratorju

se mi zdi, da bi bil srakoper pravi, tko mal sarkastično pobrunda zraven in mi prov polepša dan

In verjetno je ta osebek še prepričan da je spesnil kvalitetno izkušnjo na potovanju.. saj bi ga seciral po elementih, vendar je preveč floskul in ga bo raje pustil v prepričanju v kvaliteten post in res grozljivo izkušnjo s potovanja po slovenskih turističnih favelah!

ja in bog ne daj v tisto edino oštarijo, ki je tam jesti, ko je kelnar prinesel čevapčiče, ki smo jih naročili, sem mislila, da se heca, 7 ali 8 majhnih črnih- zažganih čevapčičev, malo ajvarja, dva kosa kruha – vse to na plastičnem krožničku, brez pribora – za ceno 6,5 eur.

Ma vse to je res. Paerkirnino so pobirali še v petek, vstonino tudi. Ne vem kako bodo prihodnje leto uredili senco, saj jim jo je neurje v avgustu pošteno zagodlo. Se bojo vsaj potrudili privabiti kopalce še s čim drugim ne le s senčko. Boljše je v Strunjanu, dobiš za vstopnino še bon za kosilo – popust. Dragi Simonovčki – če to berete se po medijih ne sprašujte zakaj ni ljudi – vsi odgovori so tukaj….

Očitno je tud v Strunjanu za en k**, edin dajo ti še bon za popust.
To bom pa zihr šla….
Men je všeč, če pobirajo čim višjo vstopnino (brez bonov za popust), ker pol je mir in ni treba poslušat mularije od teh šparovnih Slovencev, ki bi kam šli samo če bi kaj profitirali.

a vi to še kar o popotniških izkušnjah, res ste podrobni in analitični, bravo:)

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Joj srakoper, že dolgo berem tvoje komentarje in končno ti moram povedati, da mi greš strašnoooo na živce !!!

Meni se zdi pa blazno zabaven 🙂

Kaj češ, pač ne morem kaj da se ne bi vživel v vaše živo podajanje aktualnih popotniških vsebin.

La liberté d'expression n'est pas appréciée ici, malheureusement. Attention!

Srakoper – a si tudi ti iz Izole? Se mi zdi da smo te vidli, ko si v vodi vodno aerobiko telovadu! Sej smo ti mahal, pa si mislu da tud mi telovadmo. Maš luštne kopalke. No pa da se ne boš jezli, vidiš poletje je minilo in se v Simonov zaliv maja poleg svinjarije bo vrnilo. Čao!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close