simona71
Spoštovani, pred tednom dni sem vam že pisala ampak kot zgleda sem nekaj zamečkala.
Stvar je sledeča, s.p. imam cca 2 leti. Letos sem se odločila da bo zamenjala računovodja kar sem tudi storila, naj še povem da imam dejavnost prijavljeno kot storitev in zelo malo računov oz nizki zneski cca.20.000 -30.000€ na leto. Sedaj mi je računovodja dejala, da ji moram poravnat VNAPREJ stroške za bilance, knjiženje računov,…itd. Ti stroški so me znesli cca.250€.
Sedaj me zanima ali lahko pobira denar vnaprej brez da bi istavila račun in seveda brez pogodbe? Mislim da ne…
Hvala,
L.p.
Simona
Glede na napisano, predvidevam, da je mogoče računvoodkinja mislila plačilo zaključka leta za leto 2007, ker se po navadi to plačuje posebej.
Če nimata v pogodbi določeno, potem ne more v naprej pobirati denarja.Mogoče bi bilo dobro, da jo še enkrat povprašaš, da ti točno razloži kaj ti zaračunava in za katero leto. Je pa težko prenesti računovodstvo, če ne dobiš popolnih podatkov od zaključka leta. Zato bi bilo najbolje, da se pogovorita in umirita.
Forum je zaprt za komentiranje.