Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Simona Kustec

Simona Kustec

Ali jo kdo pozna, koliko je stara? Menda je srečno ločena. Saj ne, da me tako osebno zanima, ampak njen karakter in pokoncna drža sta mi pa všeč.

Pokončna drža in Simona Kustec v istem stavku? ??

Njen karakter ti je všeč. Bahahah

Karakter in Simona Kustec v istem stavku? ??

Ima  “cudovito” sestro….

SIMONA KUSTEC brez hrbtenice, samo še petke od čevljev ji gledajo iz Janševe riti, polpolnoma vdana fašistični vladi, nima svojega jaza, samo kima, zrela za interpelacijo že zdavnja bi morala spokat. Toliko škode je naredila našim otrokom in staršem, da ni za napisati. Samo še enkrat naj zapre šolo, ali zahteva kar koli od teh blesavih ukrepov od naših otrok, bo videla kozje molitvice, baba zmešana!

Meni je zanimiva ženska.

Ja, razumljivo, moškim je všeč, ker zna samo kimat.

Slabo mi rata, ko jo vidim. Uničila je otroštvo našim otrokom, mladost naši mladini… Ona pa se i dalje veselo smehlja in nam maha iz Tokia. Za kozlat!!!

Odgovor na objavo uporabnika
Brez, 07.08.2021 ob 09:17

Ali jo kdo pozna, koliko je stara? Menda je srečno ločena. Saj ne, da me tako osebno zanima, ampak njen karakter in pokoncna drža sta mi pa všeč.

Pokončna drža? 🙂 Maha z zastavicami tako, kot drugi dirigirajo. Pokončna drža je to, da delaš v dobro šolajočih se otrok in ljudstva, ker je plačana iz davkoplačevalskega ( ljudskega) denarja, ne pa tako in to, kar se dogaja.

Karakter in pokončna drža? To kar Jajo hoče Počivauček naloži Simoni in ona poslušno naredi.

Izdajalska stranka SMC je JaJotov satelit. To je ena od izdajalskih strank, ki je omogočila da se Jaja zavihtel na ablast in poskus vpeljave janšizma po orbanovi formuli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close