simobilovi opomini…ne moreš verjet
V izogib takim situacijam predlagam – če nočeš imeti trajnika, jaz ga tudi nimam, saj ni obvezen – da pred odhodom na dopust eostavno greš na simobil in plačaš račun vnaprej, preden je sploh prišla položnica. To sem jaz naredila sicer pri Mobitelu, ker sem tudi odhajala za tri tedne in ker sem nekako slutila, da se ravno z računi za telefon ni za hecat (lahko izklopijo ali grozijo s tem:)). Sem šla na center že 5. v mesecu in pač rekla, da me ne bo, da bi rada pred prihodom položnice plačala. In to je to.
hm, nekako se moram javiti tu, čeprav seveda bom poslal tudi uradni dopis na SIMOBIL…
skratka..
kako mi lahko pošljete kar en usran SMS s sporočilom da mi boste mimo pogodbe zaračunali nekakšen strošek za številko in celo podražili paket na katerem sem in to kar tako..
če pač odstopate od pogodbe, povejte, kaj vas je sram..uradno z dopisom..da vas vidim..
..ali smo morda v S. Koreji…
..kaj pa še bi vam jaz poslal en SMS, da vam bom pa kar ene 2€ od danes manj plačeval…ker mi pač tako znese..
pa kje mi živimo…
a so dobički padli???
SKRATKA, VSA PRAVNA SREDSTVA ALI PA KAR ARRIVEDERCI….
Zdravo.
No naj podelim moje mnenje o SiMobilu. Družba ni naravnana prijazno do uporabnika, mislim da za njih prihodnost ni najbolj svetla. V zadnjem času so namreč zelo spremenili politiko, imajo t.i. Janševski pristop. To še nikoli ni vodilo k uspehu. Osebno sem jih zapustil – z veseljem.
1. opomine zaračunavajo zelo veselo. 5€/opomin
2. Kaj kaže na njiho vodnos je to. Živim ob meji, v hiši ne lovi. 2 leti so mi odbrili 50% off zaradi slabe pokritosti, ki se je še poslabšala. Pred par mesci pa evo mail. 50% ti ukinjamo. Če želiš zapustit naše omrežje kr pejt. Pa sem šel in verjeli ali ne, sedaj je račun 50% manj in boljša pokritost.
3. če bo kdo prenašal cifro drugam pazite. Imajo kao 3 dni zakonski limit za prenos. Meni so zavrnili pošto 2x ker kao podpis ni bil pravi – bullshit ma sem moral ponovno podpisovat. Ti dobiš sms 3 dni prej in še 3 dni zavlačujejo. Pri meni je bilo tako, da se mi je nova naročnina pričela 14.12. in 14.12. ob 05:00 zjutraj sem dobil SMS da so prenesli številko. SMS pa sem prejel 11.12. Seveda sem prejel račun za novo naročnino za 5 ur!
KAKORKOLI HVALA SIMOBIL.
Sem kar vesel da ne prejema več vaših računov – presenečenj. Isti ste k Mobitel včasih potem pa vemo kaj je blo…
Forum je zaprt za komentiranje.