Najdi forum

Simobil@Debitel

Zakaj ima Simobil najbolj ugodne pakete? Ali je to zaradi slabše pokritosti signala?

Neumnost!

zato da pridobi stranke,potem bo pa cene zvišal,ko bo prišel na svojo število strank. logika.

Yonix

jaz pravim, da je Debitel dosti bolj vreden zaupanja kot drugi. Pa povem iz izkušenj. Pa Debitel ni enako Simobil .

Kakor katere pakete. Če si študent se splača, pa še to odvisno kam kličeš. Potem, ko gre status pa spoznaš, da se splaša menjat operaterja. Jaz imam v povprečju 20€ nižji račun, odkar sem pri Tušmobilu.

Kako misliš da ima Simobil najbolj ugodne pakete? Recimo da si mlad do 31.ga leta in vzameš ORTO paket. Naročnina 12€, potem vsak vzame opcijo 201 za klice v druga omrežja (samo 201 minut) in seveda potrebuješ še internet (8€/mesec za 101mb, kar ni nič). Skupaj 25 eur. Potem raje priporočam FREE20 na Tušmobilu (neomejeni klici v TM, neomejeni sms/mms, neomejen prenos podatkov in 400 min v ostala omrežja). Potem pa vidiš kaj je cenej in da zraven daš še težave z omrežjem pri Simobilu je odločitev lažja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close