Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija SiMobil REKLAMA!!!!!!!!!!!!!

SiMobil REKLAMA!!!!!!!!!!!!!

@ Domenico:

Ne vem, če pride še v poštev moj odgovor, saj je že 3 mesece od tvojega vprašanja. Ampak bom vseeno napisala, če bo še kdo drugi iskal… Jaz sem iskala določene komade tudi po par let, tudi na tak način – da sem vedela le nekaj besed. In je ratalo prej ali slej! 🙂

Torej, komadič je Coracao, izvajalec Jerry Ropero. Youtube link: [www.youtube.com]

katera je pesem od reklame za mobitel, kjer sta 2 zaljubljenca…in kaže kako delata iste stvari, reklama je bila šedecembra na tv….

Pozdravljeni SSii,

Z veseljem bi vam zaupali za katero pesem gre, vendar pri Si.mobil v decembru nismo imeli nobenega takega oglasa. Upamo, da vam bo vseeno uspelo najdi pesem, ki vam je všeč.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Jst tudi to iščem… zdej pa res nisem zihr čigava reklama je

kko je una reklama k se en tip pelje u avtu, pa na prometnem znaku piše 0, pol ga pa kolesar prehiti…pa neka francoska je 🙂

mene pa zanima glasba pri trenutni simobilovi reklami, kjer oglašujejo opcijo tujina 🙂

Pozdravljeni,

Nas veseli, da vam je všeč 🙂
Izvajalec je Moby, naslov pa Lift me up.

Lep pozdrav,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

mene zanima kako je naslou pesmi pri reklami ki jo zdj vrtijo po tvju ( pa usi neki plešejo na parkirišču)

Zdravo,
mene pa sam zanima naslov pesmi zdej v čist novi simobil reklami če kdo ve…
vem da je vmes v besedilu: could it be three simple word… – neka ženska poje…
uglavnm ne najdm nikjer…
hvala 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=AkEsJwhDzFg&feature=related

😉

Zakon…
Najlepša hvala 🙂

oh vsakič k je reklama od simobila hitim na youtube pa probam ujet koščke besedila da bi najdla komad tko da majaaaaa najlepša hvala!! 😀

kako je naslov pesmi v simobilovi reklami orto v nulo, predvaja se zdaj 2012. gre pa nekako tako, it’s now or never let’s get kids together… al nekaj takega.

Lp,

Mene zanima, če kdo ve naslov pesmi, ki se trenutno predvaja po TVju, ko imajo ljudje namesto telefona v roki nekaj drugega, nek drug predmet, nekaj besedila se mi zdi da je I’m falling to hot, no tako sem jaz razumela, zelo bi bila vesela, če bi mi kdo pomagal :)

Evo našla sem naslov pesmi:Tell You It’s Now or Never, izvajalci pa Erica Driscoll, Wally Gagel in Xandy Barry.

Pozdravljeni.

Kdo je izvajalec pesmi “wicked game” v novi reklami?

Hvala

Hej

WICKED GAME – PLL Wicked Game :))

PLL Wicked Game – Gemma Hayes :)) tak sem mislila haha!

Hvala :*

Pozdravljeni.
Mene pa zanima naslov pesmi, ki je v reklami Družine ne moreš izbrati 🙂

Hvala 🙂

ali ve kdo mogoce naslov pesmi nove reklame za smart u nulo??
poje ena zenska i know you’re gonna love my dreams…neki tasnega…je pa mirnejsa pesem 🙂

Hvala

Tudi mene ta zanima!!!!!!!

mislim da mislite pesem Razorlight – Wire To Wire 🙂

mene pa zanima katera je tista pesem v reklami kjer deček dobi tortico in mu rečenjo naj se nasmehne ali nekaj takšnega? hvala že vnaprej

A mogoče kdo ve naslov pesmi iz zadnje simobilove reklame

New Report

Close