Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija SiMobil REKLAMA!!!!!!!!!!!!!

SiMobil REKLAMA!!!!!!!!!!!!!

Jst bi pa rabu pesem iz tazadnje simobilove reklame.. od te v kateri kovanec kotalijo pa vsi bezijo za kovancem in ga pol un na koncu pobere.. za orto smart se mi zdi da je.. ko majo zastonj pogovore ali nekaj … PROSIM CE VE KDO NAJ NAPISE…

umek feat. andja – obey

Ej tisockrat ti hvala!!!

ja nastal je se en problem! tele pesmi ni nikjer.. ne na emule ne na limewire ne nikjer drugje na netu … kje jo lahko dobim????

mene pa zanima če ve kdo to novo pesem iz simobilove reklame, ko se peljejo v avtu in se ženska polije po obrazu.. je pa neke francoska tak bolj hitra.. hvalaa

Ça Plane Pour Moi

Bad ideas indicate an open mind...

A kdo mogoče ve naslov komada v zadnji Simobil reklami (življenje z nulami)?
Hvala hvala hvala.

Plastic Bertrand – Ca Plane Pour Moi

Hej, js pa iščem komad iz nove reklame musiq.simobil , kjer je v ozadju nek prenosnik, predstavlja speltno stran ter musko ?

mene tuuudi zanima 🙂 kdo ve?

Jaaa vidla videospot na MTV. To je komad od Kanye West, Love Lockdown.

heii! mene zanima naslov pesmi iz te najnovejše reklame 10×10 ko se vse vrtii 😀 če kdo vee???

http://en.wikipedia.org/wiki/You_Spin_Me_Round

Bad ideas indicate an open mind...

Dead or Alive – You Spin Me Around (Like a Record)

O hvala ti, ravno to sem tud jst iskala.

prosi za informacijo o pesmi v novi reklami za simobil stopi na drugo stran ali nekaj podobnega!!!!
hvala

Razorlight – Wire To Wire

HVALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

heilaa** joo folk mene ful zanima če ve kdo kak je naslov pesmi iz te čisto nove reklame za simobil…če kdo ve naj pliss napiše! hvalaa****

ja saj to je ta pesem od Razorlight – Wire to wire.. kao uno da ena dva kaže pa pol vse gre narobe pa pol je neki z “stopite na pravo stran” pa pol se kao nazaj zavrti posnetek pa še enkrat sam da je vse lepše.

To je trenutno edina reklama od SiMobila ki se vrti na teveju.

hvala tudi mene je zanimalo… reklama je zakon, drugače pa če ste opazili tudi pol mestnih avtobusov je pobarvanih v simobile barve … upam da jim rata premagati mobitel končno ker so res precej boljši…

saj meni se zdi to vse precej enako, samo da sem pač pri mobitelu že od začetka in mi je malo bolj domač. =)

PA ČE KOGA ZANIMA IZ KERE DRUGE REKLAME KAKŠNA PESEM NAJ KAR NAPIŠE =)

New Report

Close