Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Simobil – nov telefon ali popust

Simobil – nov telefon ali popust

pred časom mi je poteklo 2 leti od zadnjega podpisa, takrat sem kupila nov telefon. sedaj pa me simobil stalno obvešča, da lahko kupim nov telefon in se vežem še za 2 leti ali dobim bonus 40 € in se vežem še za 2 leti.

vprašanje: novega telefona za enkrat ne rabim. vzela bi popust. kaj pa, če se čez 1 leto odločim, da vseeno rabim nov telefon? ga lahko ugodno kupim ali moram vrniti teh 40€

hvala za odgovor

Pozdravljena,

V kolikor se odločite za vezavo z bonusom na pogovore in storitve, se lahko ob doplačilu kadarkoli pred iztekom naročniškega razmerja odločite za nakup novega telefona.

Višina doplačila bo odvisna od tega, kdaj boste sklenili Pogodbo o zagotovitvi posebne ugodnosti oziroma od števila dni, ko bi še morali biti v naročniškem razmerju. Osnova za doplačilo je vrednost ugodnosti, ki ste jo prejeli na podlagi Pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti (v vašem primeru je to 40€) in se dnevno znižuje. Končna cena telefona, ki bi ga želeli npr. kupiti čez eno leto, bi bila tako odvisna od višine doplačila in cene izbranega telefona. Če pa bi vam do izteka veljavnosti obstoječe pogodbe manjka 150 dni ali manj, vam doplačila ne bi bilo potrebno plačati.

Več o možnosti predčasnega nakupa telefona si lahko preberete na naši spletni strani ali nas povprašate tu.

Lepo vas pozdravljamo,

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close