Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Simobil- ne bo nadomestila

Simobil- ne bo nadomestila

http://www.simobil.si/sl/inside.cp2?uid=FF5F8D9E-2A65-C55E-6F6F-0C7D955E7DE9&linkid=news&cid=C45CC6C5-8C1B-97D3-7033-0E30B0F0213C

Jupi, pobuda uspela!

Na zelo prefrigan način so skrili podražitev klicev za 50%.

še dobr, ker sem razmišljala da presedlam nazaj na mobitel.

Tudi v prihodnje bomo skrbeli za odlično izkušnjo, zato gradimo najsodobnejše omrežje v Sloveniji.

haha, povejte to tistim, ki jamrajo, da nimajo omrežja…. odlična izkušnja hahahaha

Končn neki pametnga, prau zarad tega sem mislila konec mesca prekiniti pri njih naročnino….:)

Pošteno do uporabnikov, spoznali da so sprejeli napačno odločitev. Zakaj bi plačeval nekaj kar ne koristiš.

Lepo, tudi jaz sem nameravala menjati in sedaj bom ostala

in kaj pravite na 50% povišanje cen klicev?

V njihovi objavi sicer manjka stavek, ki se ga da danes izvedeti na Financah: “”Odločitev za umik temelji na odločbi tržnega inšpektorata, ki prepoveduje zaračunavanje te storitve,” so zapisali. Torej ne mislite, da so oni dobronamerno odstopili od te odločitve zaradi pritiska javnosti, reagirali so na prepoved s strani tržnega inšpektorata.

Dobro, glavno, da so, samo jaz jih vseeno ne nameravam kovati v zvezde kot vzor dobrote in poštenosti.

O kakšnem 50% povišanju je govora?

klici v druga omrežja grejo gor 50%, to novico so malo skrili s temi nadomestili, fok v glavnem sploh ni dojel

folk itak preveč cvre možgane z gsmi na uhlju, naj čvekajo v živo ali pošljejo mail

pa manj kliči.

meni so naročnino iz 4€ povišali na 6€, kar je 50% in sem zamenjala in šla na SIMPL brez naročnine. če bodo podražili klice grem na IZI.

Kolikor vem, se povišanje nanaša le na ORTO pakete in še to le za klice izven Simobila. Z vključeno opcijo 201 se mi nič ne spremeni, 5 EUR za klice prej, 5 EUR sedaj. Če pa kdaj ugotovim, da kličem vedno več izven Si.mobila, imam po novem v rezervi še opcijo 501. To podražitev bodo občutili le tisti, ki nimajo opcij, ker kličejo minimalno izven Si.mobila, kar pomeni največ kakšen EUR več mesečno, za kaj več imaš pa opcije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close