simobil me je razočaral
Ti pa ne hvali Simobila vsevprek, ker zavajaš narod…hvali ga lahko tist, ki je zahteven glede tehnike , kupuje racionalno in je bil nekaj let pri Mobitelu in pri Simobilu..ali obratno….vsi drugi se ne glasite![/quote]
Rdeča je definitivno tvoja barva 😀
http://www.mobitel.si/telefoni-in-naprave/aparati.aspx?aid=1480&pu=0
Ne mislim računat(naj kdo ,ki se mu da), ampak že na prvi pogled so mi cene s paketi vred nekam sumljivo dražje pri simobilu…
Ti pa ne hvali Simobila vsevprek, ker zavajaš narod…hvali ga lahko tist, ki je zahteven glede tehnike , kupuje racionalno in je bil nekaj let pri Mobitelu in pri Simobilu..ali obratno….vsi drugi se ne glasite![/quote]
Rdeča je definitivno tvoja barva :D[/quote]
Barva avta, barva sten, barva oblačil = FUJ….Mobitel pa naj bo rdeč če že mora bit…
eden optimalnejših paketov v simobilu
zdej pa poglej kolk si pr mobitelu res na boljšem če recimo gledaš opti paket? telefon res dobiš za manj denarja, se ti pa več pozna pri klicanju in sami naročnini, res da ma mobitel mogoč boljš signal, to je pa to. Vsak pa pač izbira po svoje, jst osebno rečem mobitelu ne hvala. telefon še zmer lahk za mal več keša kupm v prosti prodaji tazga k hočem.
cenovno mi je paket čist ok… razen plačljivih klicev v mobitel…imam pač 90 % ljudi v imeniku pri Mobitelu..prva ovira…
Druga ovira je ta, da bi moral za telefon v prosti prodaji ,ki bi mi bil všeč, odštet 300-500 €, kar pa absolutno ne pride v poštev…
Za 5800 nokio sem dal pred dvema letoma 1€, naročnina 44 € vse možno visokimi omejitvami razen (SPET) klicev v simobil(44 min. na mesec, kar je čist premalo)… Če bi dajal za naročnino 20 € pri bilokaterem opereaterju , bi v dveh letih prišparal glih okrog 500 €, kokr bi me stal nov telefon…v glavnem, ta opcija mi je brezvezna….sigurno pa ne bom več dobil dobrega telefona za 1€ in kokr tolk znosno naročnino….definitvno bo pa treba telefon zamenjat že zarad garancije…starega pa ponavadi prodam za 100-150 € in sem v bistvu na konc koncev še na boljšem….tko da…ja, za dober telefon je treba orenk skalkulirat kako in kaj…
tist prodajanje naročniških fonov za velke denarce gre počas v zaton. k so praktično novi “cenejši”, drgač pa sej pravm vsak po svoje nardi, pa vsak ma svoje prednosti in slabosti… jst mam recimo telefon kupljen v prosti prodaji pa sim na kartice od simobila, čist dost za tist kar nucam.
Forum je zaprt za komentiranje.