simobil me je razočaral
Pri simobilu sem že leto in pol, avgusta sem se zavezala še za nadaljnjih 24 mesecev, a glej ga zlomka: ker sem pred letom in pol ob podpisu pogodbe dobila telefon za en evro, moram zdaj simobilu vrnit 50 evrov. Prodajalka mi ob podpisu nove pogodbe tega seveda ni povedala, saj sicer tega ne bi sprejela. To je čisto zavajanje potrošnikov, zdaj ne vem kako naj se jih rešim,njihov drobni tisk je poln pasti, ga pa ne moreš prebrat brez povečevalnega stekla. Ko sem bila pri Mobitelu, sem najmanj 1x letno podaljšala pogodbo in vedno dobila nov aparat za en evro. Pa še to-simobil ponuja tudi aparat za 100 evrov, ki naj bi bil vreden 300 evrov a ga lahko v sosednjem Trstu kupiš že za 140 evrov. Če bi vedela, da imam kake možnosti, bi jih prijavila uradu za varstvo potrošnikov. Ima še kdo slabe izkušnje s Simobilom?
tle je po eni strani napaka delavke pr keri si sklepala naročnino po drugi strani tvoja ker najbrž nisi vprašala, ker v reklamah majo drobni tisk, k ti pač piše kaj in kako, lih tko v pogodbi, k si jo dobila že prej k si prvič sklepala naročnino, če pred iztekom 24 mesecev ( če skleneš pogodbo za tolk časa ) kupiš nov telefon, ga morš doplačat oz. plačat to tvojo “kazen”. kar se tiče pa telefonov pa tko… kdo ti brani it v Trst po telefon? vzameš tle fon k je za en eur al pa 10 eur, ga maš doma za rezervo in greš kupit tistega v trst.
Jaz menim, da je krivda pri obeh. OK, prodajalka bi te morala opozoriti, to je dejstvo. Da pa ti govoriš, da nisi vedela, da imaš sklenjeno za 2 leti in da še ni poteklo… OK, tudi če nisi vedela ali je poteklo ali ne si vedela, da si nekoč sklepala pogodbo in kot prvo bi morala vprašati ti.
Ampak, glede na dejstvo, da ti prodajalka ni povedala (glede na tvoje besede) bi se jaz obrnila na Simobil. Jim napisala mail ali jih poklicala, razložila zadevo in verjetno se da kaj urediti.
Glede cene aparatov je pa tako… Cene se prosto oblikujejo na trgu. Pri tem ti ne moreš nič. In to ni nikakršno zavajanje, saj imaš možnost preveriti cene drugje in kupiti tam, kje je pač ceneje. Kje je tukaj zavajanje?
sej mobitel ma “isto” s tem, da plačuješ tam večjo naročnino pa dražji klici so v druga omrežja. Kar se tiče naročniških telefonov na sploh se pa še zmer bolj “izplača” kupit fon v prosti prodaji tud če daš zanj mal več, ker naročniških telefonov delajo cele lagerje, kar ne prodajo pa uničijo ker so stroški izdelave za en tak telefon zelo nizki.
Nisem rekla, da nisem vedela, da mi pogodba še ni potekla. To mi je bilo dobro znano, se mi je pa logično zdelo, da glede na to,da sklenem novo pogodbo in v bistvu podaljšam naročniško razmerje…naj me ne bi zaradi tega kaznovali, še posebno, ker mi je prodajalka rekla, da mi nov aparat ne pripada, ker stara pogodba še ni potekla, ni pa povedala, da bom mogla odplačat stari aparat. Pred leti sem bila pri Mobitelu in sem ob vsakem ponovnem podaljšanju, pa tudi če prejšnja pogodba še ni potekla, lahko izbrala telefon za en evro. Ne vem, če ima Mobitel še vedno tako politiko.
Na Simobil sem se že obrnila, pa ne kaj preveč uspešno: na roko mi grejo tako,da mi račun dovolijo plačat v dveh obokih.
Še vedno pa sem mnenja, da z nerealno visoko ceno aparata zavajajo kupce, ker jih pač s tem navlečejo, da sklenejo dveletno naročnino pri njih. Če ti ponudijo aparat,ki naj bi po njihovem stal 300e za 100e, se boš hitreje odločil za, ker misliš, da boš privarčeval 200e.
Če bi morala simobilu vrnit 50 evrov, bi bila še vedno ful v plusu glede na račune, ki sem jih plačevala na mobitelu :-)))
Poleti sem podaljšala pogodbo s simobilom, vzela paket s polovično naročnino (9 eurov), zavrnila nakup telefona in tako dobila bonus 50 eurov, od tedaj še nisem sploh dobila nobenega računa za plačat. meni je simobil v primerjavi z mobitelom majka.
mislim, da si slabo poznala svoje obveznosti, ki izhajajo iz pogodbe. po moje se lahko obrneš na simobil in pojasniš, upam, da se bo dalo kaj uredit.
jaz moram rečt, da take izkušnje nisem imela. prodajalka mi je jasno povedala kdaj mi je potekla pogodba, kaj dobim s podpisom nove pogodbe, do kdaj in zakaj. jaz sem z njimi ful zadovoljna, glede na to da za 9 eur na mesec lahko kličem 1000 minut v simobil omrežje, pošljem 1000 sms-jev in govorim s stacionarnim telefonom 1000 minut, kar mi ful pride prav.
Prej pa sva z možem imela mobitel, veza na vezo ali nekaj takega, kao eno številko kličeš za polovično ceno, jaz sem dala njegovo številko, on mojo in čez čas sva ugotovila, da nama računajo kar polno ceno. nato sem jaz prešaltala, čez čas pa še mož, ki mu še ni potekla pogodba z mobitelom. šel je na simobil, dobil številko, zaprosil za prekinitev pogodbe z mobitelom in ugasnil telefon z mobitelovo številko za cel mesec, dobil pa račun kot da je visel cele dneve na telefonu! Halo?
Tudi sama sem bila s Simobilom zelo zadovoljna, do tega dogodka, ki me je res prizadel, tako finančno kot “čustveno”,ravno zato, ker sem vedno hvalila Simobilove storitve in nekaj znancev celo prepričala, do so postali naročniki. Pričakovala sem, da bodo pritožbo upoštevali, pa sojo zelo prijazno zavrnili. Zdaj si pa samo še želim prekiniti naročnino, bo pa težko, ker so globe visoke.
Kolikor je meni znano moraš nov telefon doplačati (oziroma preostalo vrednost starega izplačati), če se zanj odločiš pred potekom dveh let. Po dveh letih ne plačaš nič. Pol leta ne moreš jemati nič, po pol leta se že lahko odločiš za nov telefon vendar moraš plačati preostalo vrednost za leto in pol. Pri Mobitelu je pa tako, da pred potekom aneksa sploh ne moreš dobiti novega telefona – en za GSM in en za UMTS, prej je pa bilo skoraj neomejeno število aneksov.
Ne razumem, v čem je tvoj problem? Svoje obveznosti menda poznaš? Če jih ne, ni kriva prodajalka. Še vedno si imela na licu mesta možnost se odločit, da še pol leta zdržiš s starim telefonom (BTW, zakaj pa rabiš vsake pol leta ali leto nov telefon??).
Sicer pa so pravila igre pri obeh operaterjih približno enaka, le da ima Simobil precej bolj prijazno storitev in nižje cene.
Aja, tudi jaz včasih pogledam v Trstu kak telefon. Tiste ugodne cene so tudi tam z vezavo, sicer so pa cene dokaj primerljive, morda drobiž cenejše. Edino, kar je bolje tam, je izbira modelov in barv.
Pozdravljena Razočarana,
Pri Si.mobilu se trudimo, da so vse informacije o naši ponudbi predstavljene jasno, tako na naši spletni strani, na prodajnih centrih, na promocijskem materialu, na voljo je tudi brezplačna številka za vsa vprašanja povezana z našo ponudbo. Žal nam je, če kljub temu niste uspeli pridobiti vseh ustreznih informacij, niti vam niso ustrezno svetovali na našem prodajnem mestu.
Pogoji predčasnega nakupa telefona in kaj to je so predstavljeni na naši spletni strani. Izračunate lahko za vsak telefon, koliko je potrebno doplačati v primeru predčasnega nakupa novega telefona. Če do izteka veljavnosti obstoječe pogodbe manjka 150 dni ali manj, doplačilo ni potrebno plačati.
Upamo, da boste z novim telefonom kljub nevšečnostim zadovoljni in ga boste z veseljem uporabljali.
Lepo vas pozdravljamo
Maja Lapajne
Naročniški sektor
Moram priznati, da sem pri Simobilu že tretje leto. Nobenih problemov, radi pomagajo, kadar koli pokličeš. Imam paket ena zame -1000 minut v simobilovo omrežje in 201 minuta v druga mobilna omrežja. Račune imam dosti cenejše kot prej, ko sem bila pri mobitelu. Kadarkoli lahko preverim stanje preko računalnika. Spomladi sem imela dobropis v višini 60 evrov, ki sem ga izkoristila za plačilo računov in ne za nakup novega telefona, ker sem z njim zadovoljna, pa četudi je stal 1 evro in bo novembra star 2 leti. V glavnem – zaenkrat lahko SIMOBIL SAMO POHVALIM. Enkrat sem prosila za odlog plačilo opomina, za teden dni in ni bilo nobenih problemov.
Jaz pa sem bila eno leto pri Si.mobilu in nikoli več. Skrajno neprijazni, predvsem pa neprilagodljivi. Ko sem prekinilia pogodbo, sem doplačala penale, samo da se jih rešim. Čez pol leta sem morala oditi v tujino in hotela vzeti s sabo gsm, ki sem ga kupila pri njih. Grem k njim v prodajalno in lepo prosim, če mi ga lahko odklenejo, ker je itak odplačan in ga potrebujem za tujo SIM kartico. Prodajalec mi zelo nevljudno reče, da oni mi ga niso dolžni odkleniti. Pa mu povem, da to ni res, ker sem telefon v celoti odplačala. Potem reče, da mora izpolniti obrazec in šele čez 5 delovnih dni moram priti nazaj, da mi ga oni odklenejo. Prosim ga, če mi bodo lahko sporočili geslo po tel., ker grem čez 3 dni v tujini. On pa da ne, da ne smejo, bla bla bla, ker če vpišem geslo narobe, se mi bo zaklenil gsm in ga lahko stran vržem. Sem mu rekla, da to je moj problem, da bom jaz riskirala, ampak on se ni pustil. Skratka popolnoma razočarana, ker so bili tako z mano neprijazni, saj so točno vedeli, da nisem več njihova stranka. Ker so se mi toliko zamerili, sem prekinila še naročnino za ostalih 12 gsm-jev od podjetja.
Vse lepo in prov ampak dejte simobilovci poleg še dopisat da ste kar se tiče telefonov slabi tehničarji in ne rabite nič tehnološko naprednega, in da ste šli k simobilu izključno zaradi nižje naročnine…
Ja hvalabogu da ne kupujemo vsi Kio Ceed sranje , ki je najcenejša v svojem razredu…
Enostavno mi greste na kurac, da vsepovprek hvalite simobile, tušmobile, itd.,
Za nekatere stvari so eni operaterji boljši, ugodnejši, za druge stvari pa drugi operaterji…mene osebno recimo noben drug operater kot Mobitel ne bo videl…vsaki dve leti, ko menjam telefon, ko se mi naročnina izteče, naredim računico in lejgavraga, vedno pristanem na Mobitelu…ker ne gledam samo na najnižji ceno naročnine ampak na kompletni paket(nabavna vrednost telefona glede na paket, novitete, izbira firm, modelov, signal, gostovanje v tujini, dodatna ponudba opreme, aplikacij, itd…)..pač nisem kmet, ki je z vsem zadovoljen…enim je pač cegu zadost…
DRRR/ vsi pač ne potrebujemo ne vem kakšnih telefonov. Jaz rabim telefon izključno zato, da se oglasim ali da lahko pokličem kadarkoli. Ne vem zakaj bi se frajerišila z ne vem kakšnim telefonom, če ni nobene potrebe. Tudi moji deklici imata telefon na kartico pri Simobilu, vsi smo zadovoljni, Zato nas ne imej za kmete in nevedneže, ker ti pač telefon pomeni več kot drugim. L.p.
Ti pa ne hvali Simobila vsevprek, ker zavajaš narod…hvali ga lahko tist, ki je zahteven glede tehnike , kupuje racionalno in je bil nekaj let pri Mobitelu in pri Simobilu..ali obratno….vsi drugi se ne glasite!
Hej,
zanimiva debata …
Sam sem pri Si.mobilu že kar nekaj časa, brez problemov. Res je, da mobilno telefonijo precej dobro poznam in si sam najbolje pomagam, ko pretehtam med dodatnimi opcijami in paketi, kateri so mi na voljo. Hkrati sem (za moje pojme) kar zahteven uporabnik, vendar vseeno racionalen in tako pri Mobitelu, kakor tudi sedaj pri Si.mobilu nisem imel nekih problemov.
Imam pa sedaj račun občutneje nižji, pri tem pa ne izgubljam na kakovosti storitev.
Kar se pa tiče cen aparatov, so po mojem mnenju prav vsi telefoni (na primerljivih paketih) pri Si.mobilu cenejši ali v najslabšem primeru enako stanejo, kot pri konkurenci. Mogoče se redko redko najde kak aparat, ki je pri Mobitelu cenejši.
In tukaj nastopi verjetno največja parodija v zgodbi “razočaranke”, ki je ravno to, da je prejela višjo ugodnost (subvencijo) na aparat, kot se je zavedala. Zato je sedaj še vedno toliko doplačila, torej sklepam, da je bil telefon subvencioniran vsaj za 200 EUR. Vsi pogoji so tudi jasno napisani v pogodbah, sam pač preberem, kaj podpišem, spet nekdo pač ne. Ampak za to ne moremo kriviti operaterja, ker pogodba ni nikakršen “nateg” in tudi ni skritih pasti. Slišalo se bo kritično, ampak tukaj je bolj problem funkcionalna nepismenost.
Pri vseh operaterjih je vezava 24 mesecev, Si.mobil celo 5 mesecev prej ponuja ponovno vezavo brez doplačila. Vsak operater mora pa ceno aparata skozi naročnino in porabo nekako dobiti nazaj. Jaz bi tudi kupil vsak mesec nov aparat, brez doplačila, saj se vendar ponovno vežem? Khm, ni logike, bodimo objektivni …
Forum je zaprt za komentiranje.