Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija simobil- lahko ponovno naročnino- nekdaj dolg

simobil- lahko ponovno naročnino- nekdaj dolg

Zanima me, če je možno vzeti ponovno naročnino pri Simobilu, če si imel včasih (še prejšnje leto) dolg, katerega sem odplačala po obrokih? Namreč bivšemu sem takrat vzela naročnino, pa potem, ko sva se razšla, mi je naredil štalo. 1000 evrov pufa, katerega sem potem po obrokih odplačala, naročniškega razmerja pa seveda več nimam. Glede na to, da imam jaz sedaj zadnje leto in pol Tuš Mobil, pa sem blazno nezadovoljna, bi rada presedlala k kateremu drugemu operaterju. V glavnem, mogoče kdo ve od vas, če je bil kdaj v podobni situaciji itd.?

po moje ne bi smelo biti problema, če si vse poravnala, ne vidim razloga, da greš ponovno na naročnino

p.s. od simobil-a zahtevaj pisno potrdilo, da si res vse poravnala, ker imajo navado, da ti še kakšen “puf” naložijo…ti povem iz lastnih izkušenj 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ja, saj imam še vse odrezke od položnic… Sem imela mislim, da ene 5 obrokov, da sem vse nakazala.

vseeno, če imaš odrezke, zahtevaj pisno potrdilo…meni so od plače trgali in še račun so mi zablokirali…in ko sem vse plačala sem zahtevala potrdilo in so mi ga poslali

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ah, kaj to si imela prav sodno izvršbo ali kaj? Mene so samo kontaktirali potem preko njihove tiste agencije za predsodno izterjavo, pa sem jih prosila, če lahko na par obrokov, pa da bo do decembra vse izplačano… In je tudi bilo.
Bom prosila za potrdilo.
Hvala za nasvete.

izvržbo ja…so se mi kar na plačo nalimali…me nič niso vprašali, če lahko in na kakšen način bom odplačevala…so pa 10 let čakali 😀

Uf, 10 let?!? Koliko si pa potem imela obresti????

glavnica je bila 360 €…plačala sem pa 1200 € :/

Aaaaaaaaaavvvvvvvvvvččč!!! Ja, jaz sem pa imela glavnico 920 evrov (tam nekje), pa potem nazadnje plačala okoli 1080 evrov… Ok, recimo znosno, čeprav sem še zmeraj jezna, ko pomislim. Zadnjič v življenju, da se zapufam zaradi nekoga.

hja, sem že pozabila na to…sam naenkrat me je usekalo :D…tako da tisti ki misli, da so pozabili, se moti…vsakega najdejo…pa četudi traja 10 let :D:D

p.s. sedaj veš, da nikoli več ne boš ponovila iste napake

Eh ja, ampak res več ne… Ena oseba me je edino tok zaj*** v lajfu, da se še nisem pobrala- ne finančno ne psihično.

tudi zate po posijalo sonce…optimizem velja 😉

Optimizem, ja. Sem prvi korak naredila, ko sem se te osebe losala iz življenja nasplošno. Je bilo vse lažje. Trpet finančno stisko, odplačevat pufe, delat k budala… Ma lažje bilo. Vsaj voljo sem imela.
Na, lej, kam me zanaša… Malo so se mi preveč spomini obudili…
Ajdi, hvala za komentarje…:-) Vse lepo.

želim ti vse lepo in pozabi na težave 😉

Jaz pa sem prijateljici posodila naslov in so mene navedli kot naročnika,njo kot plačnico.Ker ona že nekaj časa ne plačuje,zdaj terjajo od mene.Kakšna štala.

vsaka šola nekaj stane…na žalost te tudi prijatelji zaje****

Pozdravljena sghsgh,

Če ste vse obveznosti poravnali tako kot je bilo dogovorjeno, ni nobene ovire, da bi sedaj ne mogli skleniti novega naročniškega razmerja. Oglasite se na vam najbližjem prodajnem mestu in prodajno osebje vam bo z veseljem svetovalo.

Maja Lapajne
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

tut js sm mela isto situacijo z bivšim… njemu simkartico, potem ni plačeval ko sva se razšla………….. ampak meni se je nabralo le za 400€… no pa še to je preveč… super za tale odgovor. ravno to sem iskala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close