Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija SIMOBIL – DARILO ZA STAR MOBI

SIMOBIL – DARILO ZA STAR MOBI

Na SiMobilovi strani sem prebrala, da za vsak prinesen star telefon, baterijo ali polnilec dobiš pri njih eko šik darilo (majico ali vrečko). Sama imam 6 telefonov, 6 polnilcev, 7 baterij. Zanima me, če kdo ve, ali dobim za vse to skupaj samo 1 majico, ali pač 6 majic….?

Hvala in LP!

tega sicer ne vem, a če bo odgovor da samo 1, potem nesi po enega naenkrat … 🙂

Mi smo nesli 3 (sicer na mobitel) in smo dobili samo eno majčko.

za vsak mobilnik v Mobitelu dobila majčko (velikost po izbiri).

če piše tako kot si napisala, potem bi morala dobiti za vsak prinesen telefon eno majčko (6 telefonov=6 majčk), če piše ali baterijo…, bi jih lahko dobila še +6 za baterije :))

malo oderuško, ampak če se držimo napisanih črk, potem je tako 😉

Jaz sem šla prejšnji teden na Simobilov center v Ljubljani in tam vprašala svetovalca, če drži, da za baterijo, polnilec ali mobitel izbiraš med majico in vrečko in mi je osorno odgovoril, da lahko povsod dobiš samo vrečko pa še te so odvisne od trenutne zaloge. Sem se obrnila in odšla!

Jaz sem lani nesla 3 telefone in za vsakega dobila vrečko.

Pozdravljena EkoMobiSimobil,

Po vaši zalogi sodeč, boste kmalu vsi družinski člani in še kdo v Re.misli barvah. V vseh naših in pooblaščenih trgovinah sprejemamo stare telefone, polnilnike in baterije ter v sodelovanju z našimi pogodbenimi partnerji tudi poskrbimo, da so njihovi sestavni deli ustrezno ločeni in reciklirani.

Predlagamo, da se zglasite v enem izmed naših prodajnih centrov, kjer za prinešen star telefon, polnilec ali baterijo prejmete eko šik darilo. Izbirate lahko med eko šik vrečko iz organskega bombaža ali eko šik majico s kratkimi rokavi. Ena baterija, polnilnik ali telefon, eno darilo.

Veselo recikliranje vam želimo,

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close