Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija simobil-a ste zdajle tule gor prisotni za eno vprašanje?

simobil-a ste zdajle tule gor prisotni za eno vprašanje?

Nekaj vas moram na hitro vprašat.

Kaj vas zanima naša zvesta uporabnica?

PR, odnosi z javnostjo, simobil

Mene tudi nekaj zanima, imam paket tri zame in spomladi mi poteče naročnina. Bom morala preiti na kak drug oz. novi paket, glede na to, da tega mojega ni več. Koliko stane menjava?

Hvala.

Ne da se mi odgovarjati, ker sem zaspan pa še konec službe se bliža. Zeh. Kaj pravite pa na to meglo? Je kr mal moreče, ne?

PR, odnosi z javnostjo, simobil

lol teb pa je dolgcajt, kvazi simobil:)))

Pozdravljena enadva,

naročniški paket triZAME res ni več v naši ponudbi, vendar vam ga ob nakupu novega mobilnega aparata ne bo potrebno menjati.
Naj vas opomnimo, da lahko vezavo z novim mobilnim aparatom uredite dan po zadnjem podaljšanju naročniškega razmerja, 150 dni pred iztekom vezave, pa lahko nov telefonski aparat kupite že po akcijski ceni.

Lep pozdrav

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Si.mobil d.d. www.simobil.si I info@simobil.si I 040 40 40 40

Kak po akcijski ceni? A ni tak, da ce prej kupis nov tel., mors placat se zato, ker se ni potekla pogodba?

Zanimiv je podatek, da je za edini paket, ki je ugodnejši od tri zame potrebno ob menjavi potrebno plačati 40€. Seveda potem, ko prišteješ zraven še teh 40€ ni več ugodnejših.

Imate tudi za to kakšno pametno obrazložitev ali je edina možnost, da nekateri pridemo do ugodnejše ponudbe menjava operaterja?

Pozdravljen feikki,

150 dni pred iztekom vezave je nakup mobilnika že po akcijski ceni.

Lepo vas pozdravljamo

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Kolikšna je cena, če bi rada prešla iz Smart2 na M-zame?
Kolikšna je cena, če bi rada prešla iz Smart2 na S-zame?
Kolikšna je cena, če bi rada prešla iz Smart1 na M-zame?

Pozdravljeni,

v primeru, da je na naročniškem paketu Smart1 oziroma Smart2 aktivna vezava z mobilnim aparatom, znaša strošek menjave na enega izmed ZAME (XS, S, M L, XL) paketov 20 EUR z DDV.
V kolikor vezave ni, je prehod (menjava naročniškega paketa) brezplačen.

Lep preostanek dneva vam želimo

Iris Kranjc
Naročniški sektor

ha ha kako pričakovana ignoranca

Pozdravljeni,
katero ponudbo zdajšnjih paketov zame pa lahko gledamo, če imamo paket tri zame?

Hvala in lep pozdrav

Nininini

Pozdravljena besna2,

naročniški paket Preprosto ZAME je promocijski in ga pri Si.mobilu ponujamo do vključno 31. 12. 2011. V primeru prehoda zato veljajo posebna pravila.

Za dodelitev promocijskega paketa tokrat ni potreben podpis pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti. Se pa zato za prehod plača 40 EUR z DDV.

Zavedamo se, da je strošek ob menjavi nekoliko višji, vendar v kolikor pogledate vključeno kvoto minut, SMS-ov/MMS-ov in kvoto prenešenih podatkov, je naročniški paket Preprosto ZAME, preprosto najbolj ugoden ZAME paket.

Z lepimi pozdravi

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Pozdravljena Nininini,

v kolikor vas prav razumem vas zanima po katerem ZAME paketu veljajo cene za naročniški paket triZAME?

V kolikor imate naročniški paket triZAME in se odločate za nakup mobilnega aparata, veljajo cene po naročniškem paketu M ZAME.

Lepo vas pozdravljamo

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Ne razumem cisto dobro tole stvar. Mobilnik po akcijski ceni. Torej, recimo zelim februarja, ko mi vezava potece, vzeti telefon, ki je 10€, ga dobim ze 150 dni pred potekom vezave isto za 10€?

Ja 150 dni pred potekom lahko vzameš kot da ti je že poteklo.

Mene pa zanima, kdaj pride k vam v akcijo nova Xperia Mini PRO. Dosti nas je, ki jo čakamo, zato sem sklenil kar direkt vprašat, saj se mi ne da skos iskat po strani in čakat kdaj bo. Upam, da bi vsaj do januarja, ker drugače ne bomo šli k Simobilu in raje kar naročimo telefone iz tujine in imamo brez naročnine (kak Izi verjetn).

Pozdravljen Model,

žal v naši prodajni ponudbi ne bomo imeli mobilnega aparata Sony Ericsson Xperio mini pro.

Lepo vas pozdravljamo

Iris Kranjc
Naročniški sektor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close