simobil-a ste zdajle tule gor prisotni za eno vprašanje?
Pozdravljena enadva,
naročniški paket triZAME res ni več v naši ponudbi, vendar vam ga ob nakupu novega mobilnega aparata ne bo potrebno menjati.
Naj vas opomnimo, da lahko vezavo z novim mobilnim aparatom uredite dan po zadnjem podaljšanju naročniškega razmerja, 150 dni pred iztekom vezave, pa lahko nov telefonski aparat kupite že po akcijski ceni.
Lep pozdrav
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Zanimiv je podatek, da je za edini paket, ki je ugodnejši od tri zame potrebno ob menjavi potrebno plačati 40€. Seveda potem, ko prišteješ zraven še teh 40€ ni več ugodnejših.
Imate tudi za to kakšno pametno obrazložitev ali je edina možnost, da nekateri pridemo do ugodnejše ponudbe menjava operaterja?
Pozdravljeni,
v primeru, da je na naročniškem paketu Smart1 oziroma Smart2 aktivna vezava z mobilnim aparatom, znaša strošek menjave na enega izmed ZAME (XS, S, M L, XL) paketov 20 EUR z DDV.
V kolikor vezave ni, je prehod (menjava naročniškega paketa) brezplačen.
Lep preostanek dneva vam želimo
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Pozdravljena besna2,
naročniški paket Preprosto ZAME je promocijski in ga pri Si.mobilu ponujamo do vključno 31. 12. 2011. V primeru prehoda zato veljajo posebna pravila.
Za dodelitev promocijskega paketa tokrat ni potreben podpis pogodbe o zagotovitvi posebne ugodnosti. Se pa zato za prehod plača 40 EUR z DDV.
Zavedamo se, da je strošek ob menjavi nekoliko višji, vendar v kolikor pogledate vključeno kvoto minut, SMS-ov/MMS-ov in kvoto prenešenih podatkov, je naročniški paket Preprosto ZAME, preprosto najbolj ugoden ZAME paket.
Z lepimi pozdravi
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Pozdravljena Nininini,
v kolikor vas prav razumem vas zanima po katerem ZAME paketu veljajo cene za naročniški paket triZAME?
V kolikor imate naročniški paket triZAME in se odločate za nakup mobilnega aparata, veljajo cene po naročniškem paketu M ZAME.
Lepo vas pozdravljamo
Iris Kranjc
Naročniški sektor
Ja 150 dni pred potekom lahko vzameš kot da ti je že poteklo.
Mene pa zanima, kdaj pride k vam v akcijo nova Xperia Mini PRO. Dosti nas je, ki jo čakamo, zato sem sklenil kar direkt vprašat, saj se mi ne da skos iskat po strani in čakat kdaj bo. Upam, da bi vsaj do januarja, ker drugače ne bomo šli k Simobilu in raje kar naročimo telefone iz tujine in imamo brez naročnine (kak Izi verjetn).
Forum je zaprt za komentiranje.