Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Silvestrski poljub

Silvestrski poljub

Hm, torej, da bi ga letos dal noter in drugo leto vzel ven, ter se potem hvalil, da si seksal dve leti skupaj?[/quote]

vidiš kako si odprte glave :)[/quote]

izkušnje iz mladosti…..

is taprvo se strinjam… sam bi ga raje mel not tud preko odštevanja… saj veš, kakor začneš novo leto, tako potem vso leto :)[/quote]
ma zakaj pa ne, še boljš 😀 :P[/quote]

Hvala enTip za idejo….. hvala 🙂

ma ideja je super, agree 😉
še kandidata bo treba najt …
pol pa do tapravga silvestrovega …

Ojoj…s čim se tolažite:). Saj če vam v praksi šepa, kar sanjajte teoretično:).

Ma tukaj je kandidatov zadosti, samo se mi zdi, da bo treba bolj hitro odštevat :))))
Da ne bo 9,8,7…sranje!

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kandidat se zmeraj najde, če je interes 🙂

Najprej teorija, potem praksa… 🙂

Slabe izkušnje? 🙂

Slabe izkušnje? :)[/quote]

Po pravici povedano, 1x se mi je res zgodilo, da sem se po kolenih tolkla od smeha :))

Slabe izkušnje? :)[/quote]

Po pravici povedano, 1x se mi je res zgodilo, da sem se po kolenih tolkla od smeha :))[/quote]

Ti si v redu… kakšna bi po njegovi buči 🙂

Po pravici povedano, 1x se mi je res zgodilo, da sem se po kolenih tolkla od smeha :))[/quote]

Ti si v redu… kakšna bi po njegovi buči :)[/quote]…bi imel še ognjemet v buči… 🙂

Mrgot potem si lahko šla ven gledat ognjemet? 😉
Vsako zlo za nekaj dobro….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si v redu… kakšna bi po njegovi buči :)[/quote]…bi imel še ognjemet v buči… 🙂

Vsako zlo za nekaj dobro….. :)))[/quote]

Ne, ne, saj ni bilo Silvestrovo. Bil je čisto običajen dan, sončen, zelo obetaven … no potem pa tole :)))

…bi imel še ognjemet v buči… 🙂

Ne, ne, saj ni bilo Silvestrovo. Bil je čisto običajen dan, sončen, zelo obetaven … no potem pa tole :)))[/quote]

3 sekunde? 🙂
oprosti men gre tud na smeh

Ne, ne, saj ni bilo Silvestrovo. Bil je čisto običajen dan, sončen, zelo obetaven … no potem pa tole :)))[/quote]No, pol je moral na popravca, tako kot se novo leto vsako leto ponavlja, al tut za to ni dosegel kriterijev? 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne, ne, saj ni bilo Silvestrovo. Bil je čisto običajen dan, sončen, zelo obetaven … no potem pa tole :)))[/quote]

Obetaven gasilec s primerno cevjo…ki pa je špricala še preden jo je dobro aktiviral…poučna zgodbica, Margi;))

Jah, kaj čem, po pravici povem kako je bilo :)))

Na popravca ga pa nisem dala. Lej, še osel ne gre 2x na led :))

Torej ne velja tisto kdor hitro da, 2x da 🙂

Jaz sem pa mislil, da si se zavzela za fanta in ga natrenirala, da je danes tako dober, da ga lahko še drugim privoščiš in ti ni čisto nič nerodno/strah kako bo opravil…. :)))

Prenehajte, ker se moram zresniti :))) Sem kao v službi.
Bruhahahahahhahaha

Glej, zdaj ko je fajn, ne bomo nehal… saj si videla kako je, če kdo prehitro konča 🙂

A se tut tolčeš po kolenih zraven? 😉
Na, pa sem bil tut jst prehiter in ji gre na smeh…… :))))

No, pa dajte napisat še kakšno vašo dogodivščino, da se bomo mal smejal :)))
Ziher mate kaj na “zalogi”

Jaz sem na silvestrovanje v mladih letih k sebi domov povabil dve punci, ki sta mi bili všeč, ker sem bil 100%, da vsaj ena ne bo prišla….prišli sta obe….in tudi odšli..:)))

Jaz sem na silvestrovanje v mladih letih k sebi domov povabil dve punci, ki sta mi bili všeč, ker sem bil 100%, da vsaj ena ne bo prišla….prišli sta obe….in tudi odšli..:)))[/quote]
Odšli brez akcije?

Jaz sem na silvestrovanje v mladih letih k sebi domov povabil dve punci, ki sta mi bili všeč, ker sem bil 100%, da vsaj ena ne bo prišla….prišli sta obe….in tudi odšli..:)))[/quote]
Odšli brez akcije?[/quote]

Če odštejem par psovk, grdih pogledov in mojih neumnih izgovorov….je bilo res brez akcije…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close