Silvestrski poljub
Po pravici povedano, 1x se mi je res zgodilo, da sem se po kolenih tolkla od smeha :))[/quote]
Ti si v redu… kakšna bi po njegovi buči :)[/quote]…bi imel še ognjemet v buči… 🙂
Mrgot potem si lahko šla ven gledat ognjemet? 😉
Vsako zlo za nekaj dobro….. :)))
Ti si v redu… kakšna bi po njegovi buči :)[/quote]…bi imel še ognjemet v buči… 🙂
Vsako zlo za nekaj dobro….. :)))[/quote]
Ne, ne, saj ni bilo Silvestrovo. Bil je čisto običajen dan, sončen, zelo obetaven … no potem pa tole :)))
…bi imel še ognjemet v buči… 🙂
Ne, ne, saj ni bilo Silvestrovo. Bil je čisto običajen dan, sončen, zelo obetaven … no potem pa tole :)))[/quote]No, pol je moral na popravca, tako kot se novo leto vsako leto ponavlja, al tut za to ni dosegel kriterijev? 🙂
…bi imel še ognjemet v buči… 🙂
Ne, ne, saj ni bilo Silvestrovo. Bil je čisto običajen dan, sončen, zelo obetaven … no potem pa tole :)))[/quote]
Obetaven gasilec s primerno cevjo…ki pa je špricala še preden jo je dobro aktiviral…poučna zgodbica, Margi;))
Jaz sem na silvestrovanje v mladih letih k sebi domov povabil dve punci, ki sta mi bili všeč, ker sem bil 100%, da vsaj ena ne bo prišla….prišli sta obe….in tudi odšli..:)))[/quote]
Odšli brez akcije?[/quote]
Če odštejem par psovk, grdih pogledov in mojih neumnih izgovorov….je bilo res brez akcije…:)
Forum je zaprt za komentiranje.