silvestrovanje
a še komu preseda ko mora enkrat na leto silvestrovati v ženini družbi? sosed je čisto ponorel, ko je izvedel, da gre stric od mojga za 3 dni k sestri za novo leto, in bo moram spet biti z svojo ženo. kaj je tukaj sploh narobe? saj je poročen z njo, če mu pač ni všeč naj se loči. aja sej res nemore se, ker ga more žena preživljat, ker je sam tako nesposoben, da je zafural cen biznis, ki ga je imel. potem je pa žena vsega kriva. taki osebki meni osebno niso ne logični, ne normalni. a čeprav ste poročeni še vedno silvestrujete z kolegi kot ste to počeli pri 18ih letih? meni to ni logično
se strinjam, da lahko žuraš s kolegi če je tudi žena zraven, ker je fajn če je malo mešano. včeraj sva se pogovarjala z kolegoma, ki sta imela za novo leto malo žurke pa je prišel še en kolega pa dve kolegici, obe imata fanta že kar nekaj časa in obe sta za novo leto ostale same doma, ker sta se ta dva tipa kar zmislilla, da za novo leto pa nebodo skupaj, ker bi potem uničile celo leto. čez leto lahko gredo skupaj ven za novo leto hočeta pa en teden biti brez njiju in tudi klicala ali poslala sms-ja za novo leto nista, ker bi to kao pokvarilo vzdušje. taki moški mi pa res gredo na bruhanje
Forum je zaprt za komentiranje.