silikon za konice
Živjo, špelca!
Jaz imam od Loreal professionnel silikonski gel in mi je zelo všeč, ker lase veliko lažje razčesavam, poleg tega pa je res veliko manj razcepljenih konic, ker se ne lomijo pri razčesavanju. Nanesem ga pa še na mokre lase, (z brisačo obrisane, še ne razčesane) po pranju. Stane pa okoli 2500-3000 sit (ne spomnim se točno).
LP
Jaz že nekaj časa uporabljam klas in je res v redu,seveda ti priporočam da če imaš že cepljene konice da se greš najprej malo postrižt in šele potem začni uporabljati klas in boš videla da ne boš mela scepljenih las. Jaz vedno ko si operem lase nanesem malo gela na prste in potem na konice, potem si normalno posušim lase in je učinkovito
Nisem strokovnjak, toda iz izkušenj ti povem, da je silikonski gel super zadeva, sploh če so konice izmučene. To ti seveda ne bo pozdravilo že scepljenih las, toda lasje so videti mnogo boljsi, če ne pretiravaš s količino gela. Dovolj je le nekaj kapljic, ki jih razmažeš po dlaneh in pogladiš po laseg, sploh po konicah (ne ob lasišču).
Znamka po mojem ni tako pomembna, ker so vsi na tržišču dobri. Jaz pogledam koliko ml gela dobim za koliko denarja;)) Tudi Subrinin je dober, pa stane okoli 1000sit, ostali so dražji.
Forum je zaprt za komentiranje.