Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sili me v umetno oploditev

Sili me v umetno oploditev

Odgovor na objavo uporabnika
Kje je sploh dilema, 14.09.2023 ob 22:35

Kako lahko sploh pomisliš, da bi se silila v to za nekoga, ki mu sploh ni mar ne za tvoje telo, niti za tvoje občutke, ampak samo za lasten intetes, torej imeti potomca? Pa kaj je s tabo? On je zate tvoj mož, ti pa si zanj zgolj hodeči inkubator. Sori.

TEslo…

Pika985, 14.09.2023 ob 21:23

Če mu ne dam otroka me bo zapustil. Bojim se umetne oploditve, Od blizu sem gledala dve prijateljici čez kaj vse sta morali. Ena ima zdaj trojčke, druga nič, razen polno zdravstvenih težav zaradi vsega sranja s katerim so jo filali med postopkom oploditve. Imela bi otroka ob predpostavki, da gre po naravni poti. Mož je vse kar imam zato me je strah, da me bo zapusti velik, če ne pristanem na njegove pogoje. Pogojno bi pristala na posvojitev, s katero se mož absolutno ne strinja, on bi potomca iz svojega mes in krvi. Groza mi je, ko pomislim na umetno oploditev kar non stop razlagam možu, a me on sploh noče slišati. Ne znam se odločiti kaj bi mi bilo lažje, izguba moža ali mućiti svoje telo. Zelo sem razpeta.

Če pravi, da te bo zapustil, če ne bo otroka, ga prehiti in ga znogiraj ti. Ker tak tip te pač nima rad.

Prasec egoistični!

Ti si ena navadna koza, da se sploh pogajaš z njim, on pa en totalen egoist, kateri verjetno niti ne bo sposoben skrbeti za otroka, ker bo svoje potrebe postavljal pred otrokove.

Mi dva sva se trudila 8 let z umetno opoloditvijo. Nic kaj tako groznega. Oz cist odvisno od osebe kak to dozivlja. Je to en custven vrtiljak zagotovo. Itak ce vso energijo usmeris in vlagas v to da bos imel otroka, pol pa na koncu ni, itak da je to za vsakogar tezko. Jaz na koncu ko sem se cisto sprijaznila da tak nic ne bo in ko sem ze mislila da sem splavila, saj sem krvavela.. sem zanosila. Skartka se mi zdi da je ogromno v psihi. Bi pa se vse enkrat ponovila, kot sem rekla nic tako groznega.. morda bi si mogla dat priloznost pa da vidis. Je pa res da ce imas ze zdaj odpor, starah, dvome ti bo po mojem avtomatsko, ce se odlocis za umetno oploditev, tezje.

Anonimno 2280, 15.09.2023 ob 07:19

Glavni problem med vama je, da si on želi otroka, ti pa ne. Če bi si ga tares želela bi komaj čakala na umetno oploditev. Kot sem jo jaz. In po več poskusih imam sina, brat pa hčerki.

Se podpišem.. ❤️

Avtorica – malo premisli o tem možu. In: otroka imata skupaj, ne da mu ga ti daš, a veš.

najboljše bo da probaš še s kom drugim, saj za otroka lahko skrbi, tudi če ne bo njegov.

Normalno, da si on želi potomca.Potrudi se! Je vredno, veš!

pridi h meni, 4 sem že naredil,pa ga še za tvojega moža

Nikoli ne delaj nekaj samo zato, da boš drugemu ustregla. Vedno stoj za svojimi dejaji. Ljudje vse preveč hočejo ugajati drugim. Misli s svojo glavo in delaj kar tebj paše.

Ti bi s tem debilom imela otroke????

Anonimno 3169, 16.09.2025 ob 14:11

Ti bi s tem debilom imela otroke????

debeli odgovarjajo na 2 leti stro temo

A je potem ratalo kaj ali ne? 😀

Čeprav je stara tema, pa to, da si nekdo želi lastnih otrok ni ekvivalentno temu, da osebe s katero je nima rad? Mu je pa to večja prioriteta, kar se mi ne zdi nič narobe.

Sicer pa odločanje samo na podlagi tega, nekaj kolegic svoje interpretacije pove (zdravstvene težave zaradi vseh zdravil, kakšne pa, me prav zanima?). Najprej sploh preveriti, če ste kandidat za umetno, šele nato naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close