SILBA!!
pred 2 leti smo bili na silbi in nikoli več…….
voda je hlAdna, ker je to otok in so okoli tokovi, ponavadi je veliko meduz
mi nismo mogli plavat 3 dni, ker je bilo polno drobnih meduz, ki so svinsko oplazile kožo
apartma je bil super…trgovini sta 2 in meso imajo kar na pultu…sadje in zelenjava je draga…
zvečer nimaš kej delat, ker je samo 1 slastičarna in 3 drage gostilne z slabo ponudbo…
tako nam je bilo bed, da smo šli z hidrogliserjem za 2 dni na obisk v zadar
nikoli več……
mi smo bili pred cca 8 leti; nikoli več s hidrogliserjem in v apartma; le še z jadrnico, za cca 3 ure. V peklenski vročini smo (3 družine) z majhnimi otroci 2x na dan hodili (sposodili smo si rikšo za vso prtljago) na “gradsko” plažo. bz
+ vse kar je napisal meja drži 100 %. Zatorej: odsvetujem
lep dopust
OJla!
Jst sm bila par let nazaj tam…in se res bl nic ne dogaja…morje je blo sicer vredu (brez meduz) v apartmaju pa neznansko vroce, pa se na vodo je bilo treba skoz pazit, ker je primanjkuje.In na dopustu se mi res ne da ukvarjat z dejstvem koliko časa sem pod tušem:)
Lepe počitnice, kjerkoli že boš!
Mi smo bili z jadrnico in nam je bilo super všeč. Je pa res, da je to otoček za takrat, ko hočeš stran od civilizacije in bolj robinzonske počitnice. Če te torej zanima mir in kontemplacija, potem je Silba pravi naslov, če pa žur in podobno, potem se ji od daleč izogni. Meduze so pa stvar naključja in jih lahko fašeš kjerkoli, ko smo bili mi tam, je bila voda božanska.
Forum je zaprt za komentiranje.