Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sidi Mansour – Djerba

Sidi Mansour – Djerba

Junija se s fantom odpravljava na Djerbo, v hotel Sidi Masour. Zanima me, če je kdo že letoval v tem hotelu in kakšni so bili vtisi. Pa tudi kak link, kjer najdem kakšne info, je zelo dobrodošel.

lp
G

Ojla,

tudi mi odhajamo v septembru v ta hotel, če boš malo poiskala z iskalnikom tu gor boš našla kar nekaj informacij, drugače pa poskusi prav na njihovi internet strani http://www.sidimansourdjerba.com.

Na tej strani imaš opisan hotel, njihvo e-mail naslov, in če te kaj specifičnega zanima jim lahko pošlješ tudi mail, jaz mislim da bodo odgovorili. Sicer vama pa želim prijetno dopustovanje.

LP, Andreja

Hotel je brez veze, malo denarja malo muzike. Opis Intelekte sploh ne ustreza. Bil sem lani septembra tam, o tem da je hotel prenovljen ni govora. Urejena promenada do plaže pa šala mala. Plaža polna trave, nasploh je umazanije veliko. No cena pa marsikaj odtehta.

V bistvu je cena približno taka, kot za Penelope Beach, ki pa je full dobro ocenjen s stani obiskovalcev, tako da nisva mogla vedeti. Zanima me pa še, kako v tem hotelu izgleda all inclussive, ki sva ga doplačala. Hvala za info.

Skromno. Dobiš trak za okoli roke in za bifejem ob bazenu imaš mali kiosk. Tako so imeli lani Italijani.

Če imaš možnost zamenjaj za Penelope Beach.
Hrana v hotelu res ni bogvekaj, tisti,ki so imeli AI, so imeli ogromno pripomb.
Pot na plažo je obupna, plaža pa umazana.
Pa če te slučajno dobijo, da si iz trgovine prinesla hrano in pijačo, ti jo odvzamejo, pa še kazen moraš plačat.

Ni variante za Penelope Beach, ker je poln. Mi kdo priporoča še kateri drugi hotel 4*?

Midva sva bila v hotelu Djerba Palace preko Intelekte. Bilo nama je super, od osebja, plaže in hrane. Hotel ima 4*. Če želiš izvedeti, še kaj pa vprašaj.

Zelo pohvalijo Vincci Djerba Resort.

Tudi midva sva najprej hotela v Vincci Djerba, ampak sva hotela 1 teden all inclusive, pa se tam ne da doplačat. Moram malo pretuhtat, ali naj spremeniva hotel ali ne.

lp
G

Kaj pa hotel Plaza Djerba?

Munja, pa ti si bil v Sidi Mansour ali v Sidi Slim?

No po vsem prebranem smo se odločili in zamenjali hotel za Vincci Djerba Resort, sedaj pa res upam da smo izbrali dobro. Razlika v ceni je bila pa v bistvu minimalna.

LP, Andreja

jaz sem bila lani avgusta v hotelu Abir (3*) in sem bila z vsem ful zadovoljna – prijaznost osebja, lepe sobe, dobra hrana, vedno animacija ob bazenu in na plaži, … le do plaže je bilo peš daleč – to je edini minus

Sidi Mansour. Verjemi, katalogi lahko precej zavedejo. O Vinciju in Plazi pa sem slišal pohvale

Hvala lepa vsem za informacije. Mislim, da bova tudi midva “prešaltala” na Vinci Djerba. Sicer tam ni možnosti za doplačilo all inc. V bistvu nama gre bolj za pijačo. Kakšene pa so cene v hotelskem sklopu?

Mene pa zanima kje je blizu Vincija kakšna trgovina oz. kje lahko kupiš kako PIVO.

Pa še kakšna cena bi prišla prav, da me že prvi dan ne na……..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close