Najdi forum

sicilija

zdravo imam vprasanje ,kaksne so kaj povezave z vlakom iz Barija do Palerma.
Ali je varna voznja ce bisla z avtom po jugu Italije.Svetujte mi kaj bi bilo najceneje ali z avtom po celini ali strajektom cez jadran do barija.
Nekaj sem tudi razmisljala ce bi sla s kolesom,trajekt dubrovnik-bari,vlak bari /palermo,itak bom obiskovala vse vulkanske otoke tko da nevem ali se mi splaca sploh zavtom,lepo prosim svetujte,cene pot,kampi ali je mozno mal na divje hvala..

Pojdi z avtom do Napolija in z trajektom do Palerma. Cenovno pa mislim da si tam tam z letalsko karto direktno do Palerma.

Sicilija je fantastična.

Midva sva šla lani z vlakom (Mestre-Kalabrija), nazaj pa z avionom. Cenovno je bilo isto, le vlak je bil bolj na easy, ker sva zaradi otoka morala prestopiti. Na Siciliji pa sva rentala avto.

Mi smo šli s trajektom Rijeka-Bari in potem do Reggio Calabria in tam na trajekt. Enosmerna karta za trajekt (Ri-Ba) s kabino je bila 90.000 sit (leta a 2005). To varianto smo šli zato, ker smo potovali z leto in pol starim otrokom in je bilo na trajektu bolj enostavno kot v avtu.

Definitivno je z avtom najhitreje in verjetno tudi najceneje.

Sicilija je čudovita, ceste so v odličnem stanju… Res enkratno!

Lahko si ogledaš moj album Sicilija za otroke. Če imaš še kakšno vprašanje se javi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close