Sicilija
S fantom se bova odpravila najverjetneje v zacetku julija na pocitnice na sicilijo; zanima pa me, kako je najbolje potovati tja( z avtom vrjetno umres, kr tak dolgo traja):)kako je tam z namestitvijo, ce ne potujes preko agencije?Pa ce se ma kdo kaksne koristne informacije, naj kar napise….ful bi prisle prav:)…..cao
Oj,
mi smo bili tudi lansko leto na Siciliji, vsega skupaj mislim da 17 dni. Ker smo potovali z malim otrokom smo šli s trajektom Reka – Bari, nazaj smo si pa zrihtali trajekt iz Liparija do Napolija pa potem po AC do Kranja. Če bi šla sama ali bi bil otrok večji, bi šla po cesti, ni problema.
Sicilija je sicer fenomenalna, za videt ogromno… Kar se varnosti tiče nismo imeli nobenih slabih izkušenj. Spali smo v kampih, ki jih je dovolj. cene so za 2 odrasla,a vto in šotor cca. 25 eur na noč.
Edini “trik” je, da Italijani zaprejo vse restavracije ob 12 h in jih odprejo ob 18h, tako da ne računat na kosilo zunaj, haha…
Lahko si ogledaš moj album “sicilija za otroke”, če te pa še kaj več zanima se pa javi… težko je pisat kar takole pavšalno, ker je preveč stvari…
Forum je zaprt za komentiranje.