Sicilija – Palermo februarja
Zanima me, če je kdo šel na Sicilijo pozimi? Rada bi šla z avionom iz Trsta za par dni v Palermo, mogoče najem avtomobila in še malo naokrog. Zanima me, kakšne so temperature, hoteli s 3 zvezdicami in najem avta. Z nama bi šla tudi mama, zato bi bilo to bolj umirjeno; ogled mesta, tržnice, ogled nasada pomaranč – tako zlahka …
Hvala vsem za informacije.
Pred desetimi leti sem bila sicer v Taormini, ampak to je bilo z avtom, spanje v spalki v kampu .. to je čisto druga zgodba. Ampak Sicilija mi je tako lepa, da se mi zdi, da tudi v Palermu ne bi bila razočarana …
Živjo
Mogoče sem malce pozna ampak vseeno…
Na Siciliji sem bila že velikokrat, samo enkrat pa v zimskem času in sicer prav za božično novoletne praznike. Stanovali smo v najetem stanovanju v centru Marsale na zahodni obali. Počitnice so bile nepozabne. Ob sončnem dnevu temperature tudi nad 20. Sicilijanci so seveda okoli hodili v bundah, mi pa malo bolj poletno oblečeni. Skratka priporočam, sploh pa za kakšne umirjene oglede in sprehajanja. Če te zanimajo mesta in te ne moti nekaj kaosa potem te Palermo ne bo razočaral. V nasprotnem primeru pa na ogled kakšne bolj odmaknjene vasice. Če te zanima še kaj piši,
lp
fan
Forum je zaprt za komentiranje.