Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Šibenik -Solaris

Šibenik -Solaris

Povejte mi prosim, kje je trenutno najbližja, najboljša pot za izbrati do Šibenika (glede na to da avtocesta ni gotova)? In kakšne so kaj vaše izkušnje z bivanjem v TN Solaris, hotel Jure (prej Holiday Beach)? Je v redu urejeno, kaj sprehajalnih potk, morje in plaže čisto, kaj sence, kaj pa gužva na plaži???
Sto vprašanj, če ima kdo kakšen odg bom vesela. Hvala.

Sem bila pred dvema mescema tam in moram rečt, da so plažo začeli še bolj urejat-saj tudi prej ni bila slaba, da ne bo pomote! No mene so vedno motili ježi, zdaj pa upam da bodo nasuli kamenčke da jih več ne bo toliko. Plaža je precej dolga, večinoma betonska. Ljudi je toliko kot jih je v hotelu, v kampu… kar precej no, a saj pravim…plaža je dolga.Hoteli so lepo urejeni ( žal ne vem kateri je kateri), videla pa sem tudi da so zgradili nov bazen :).
So pa celotno območje tudi precej zagradili – ograjo so spremenili… vhod je popolnoma drugačen.. no, to je toliko, kolikor se spomnim. Jaz sem bila namreč le na kratkem “obhodu”.

LP

Pred dvemi leti smo dopustovali ravno tu (kompas je imel nekakasen klub). Bilo je porazno.Prvic v zivljenju sem se pritozil na agenciji in dobil nazaj 30%.Jaz upam in verjamem , da je danes drugace.Zelim vam lep dopust. lp

Hojla!

Jaz sem bila lani tam na dopustu. Ne vem vec kako se hotelu rece, ker so imena spreminjali, vendar sem bila v tistem hotelu, ki je cisto zraven kampa in ima all incusive.
Midva z mozem sva se imela super. Plaza je super (imas od majhin kamenckov do betona, potem si lahko tudi med borovimi gozdicki, v glavnem kar ti srce pozeli), sence je dovolj, morej je bilo cisto,
hotel je bil cist, sobe urejene z klimo, v glavnem nimam pripomb.

kar se poti tice pa je takole; midva nisva sla po avtocesti, in sva sla po stari cesti mimo plitvickih jezer. Nobene guzve pa sva sla v najhujsi sezoni. Ko prides v Gracac pa imas tablo za sibenik ( mislim da gres desno). Nimas kaj za zgresit.

Lep dopust zelim!

Ksenija

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close