Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice ŠIBENIK – SOLARIS

ŠIBENIK – SOLARIS

Zanim me, ali se je mogoče kdo že zanimal za cene v AC Solaris – Šibenik.
Kako je tam z rezervacijo prostorov, ali so ponovno navalili Čehi!!!!

Kaj greš v kamp?

Mi namreč letos gremo tja na dopust, vendar v hotel. Ker gremo tja prvič nimam pojma kako je dol, upam da lepo.

Seveda, gremo v kamp.

Draga TINKARAM , bil se dol za prvi maj tvoji čehi so postavili še 20 lesenih bungalovov.Sicer sem bil v hotelu nisem se pa zastrupil tako da spet odhajam tja 26.7.
Katja*j vprašaj kaj te zanima?

O, kako lepo, da je nekdo bil že dol.

Mene namreč zanima, če je pot do Solarisa označena oz. kako se do tja pride?
Kje oz. če je potrebno potrdim Potrdila o zdrav. zavarovanju?
Grem v hotel Millenium (mislim, da se tako kliče), kateri ima tudi kompasov klub in me zanima kako je poskrbljeno za otroke (zabava, tobogani, …)?

Pa seveda, če imaš tudi sam kakšen nasvet, dol gremo pa 12.7..

Hvala za koristne info.

Pot do Solarisa je lepo označena, samo beri table. Mi nikoli ne delamo potrdil o ZDRZ ampak plačamo nekaj tolarčkov in naredimo ELVIJO, katera se nam je že izplačala, ko smo jo potrebovali. Ni bilo nikakršnega skakanja za potrjevanje. Nam se pač to ne ljubi, zato raje delamo tako.

Toboganov je, saj si verjetno brala, da so letos odprli kao nov aqua spash.
Meni je bilo lepo.

Oprosti moji nevednosti – kaj pa je ELVIJA in koliko stane, kje jo urediš?

Elvija je zavarovanje, ki ga vplačaš pred odhodom, za en teden za 4 člane je v januarju 2003 stalo 4.500,00 Sit (mislim da). Mi jo uredimo kar na Vzajemni v N.G. V Italiji z njo nismo imeli nobenih komplikacij, mislim, pa da je tudi na Hrvaškem tako. Imaš v tem določene pogoje, ne vem jih več. Mi kar naprej to urejujemo, ker nam je tako bolj enostavno, kot iskanje uradov za potrjevanje listkov. V Italiji smo samo to predložili, pa potni list in zadeva je bila urejena. Roko so mi zašili in smo odšli.

Pozanimaj se, ne bo ti žal.

Najlepša hvala.

Solaris je od Šibenika odaljen pet km proti Splitu. V Šibenik pa lahko prideš
z dveh strani Karlovac – Plitvice- Gračac- Knin – Drniš- Šibenik ali pa
Karlovac- Plitvice- Gračac- Obrovac- Benkovec- Šibenik.Kompasov klub deluje vhotelu Mirage od tvojega hotela 400 m, od 9h -12h in od 13h 21h.
V glavnem če želiš ti otroke utrujajo non stop, štarši pa pridno izginjajo v sobe na sladke trenutke. Drugače pa je to naselje petih hotelov in zvečer so samo hotlske zabave. Priporočam pa ti da se odpelješ en dan v Vodice
10km od Šibenika proti Zadru in boš potem vidla kaj je pravo dalmatinsko mesto.

Hvala vama za vse informacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close